reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej dziewczyny :-)

Melduję, że i mi w końcu udało się rozdwoić :-) Strasznie długo czekałam, ale 15 stycznia przyszła na świat moja Julcia. Waga 4400, długa 62 cm. Poród naturalny i nawet bez wywołania się obeszło, na dzień przed nim dostałam skurczy :-)
Miałam być grudniówką :-p Malutka jest słodka, budzi się co 3-4 godziny, póki co nie ma żadnych kolek :tak:
blackwizard ogromne gra:tak:tulacje:tak::tak::tak:córeczka jest prześliczna i jaka duża aż nie mogę sie nadziwic

reklama
Blackwizard GRATULACJE !!!

A ja wazyłam małego przed chwilka i 3900 nieaktualne :-D juz 4 300 g, kurde 9 dni temu go wazyli i miał 3 900 ;-).

Melduję, że i mi w końcu udało się rozdwoić :-) Strasznie długo czekałam, ale 15 stycznia przyszła na świat moja Julcia. Waga 4400, długa 62 cm. Poród naturalny i nawet bez wywołania się obeszło, na dzień przed nim dostałam skurczy :-)
Miałam być grudniówką :-p Malutka jest słodka, budzi się co 3-4 godziny, póki co nie ma żadnych kolek :tak:

Super, GRATULUJĘ.
Malutka jest cudna i mam nadzieje, że cały czas będzie taka grzeczniutka:-D

A co do prezentu dla gina, to kurcze ja dzisiaj jade i nie wiem czy mam cos kupic. wy kupujecie ? A co do pani doktor byłoby najodpowiedniejsze ?

Ale nam się bałagan na wątkach zrobił :zawstydzona/y:
Wczoraj byłam w markecie i widziałam dziewczynę w zaawansowanej ciąży i możecie mnie zlinczować, ale miałam ochotę do niej podejść i powiedzieć jak bardzo jej współczuję porodu :-D Ale się opamiętałam.

Co do antykoncepcji, ja dostałam zastrzyk co działa 3 miesiące, więc jestem na razie zadowolona, bo z pamiętaniem o tabletkach to u mnie różnie bywało.:baffled:

Fasolkomaria a czy ten zastrzyk to jest depoprovera??

Moje GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! No i widzisz niunia sama wiedziala kiedy wyjsc:))) Pakuj sie na watek porodowy i do pisania!! A malutka przesliczna i duza dziewczynka:)

BlackWizard GRATULACJE;-)

A nam dzisiaj w końcu odpadł kikucik-myślałam, że to już nie nastąpi bo Mała jutro kończy miesiąc:eek:A tak wogóle ale ten czas leci-niedawno jeszcze w brzuszku Maleństwo było a teraz grzecznie śpi w łóżeczku.........aaaaach:tak:

Ostatnia edycja:
Agacia szczerze mówiąc ja nie jestem za dawaniem prezentów...Czy Tobie w pracy ktoś daje prezenty za to,co jest Twoim obowiązkiem?Jeśli już Twój lekarz był dla Ciebie jakoś wyjątkowo dobry no to może wtedy...

A my mieliśmy dziś całkiem nie złą nockę.Fabianek po kąpieli zjadł o 19:00,zasnął i obudził się na jedzonko dopiero o 3:00,a później o 8:30:-) Dzisiaj po spacerku przespał 1,5 godziny,zjadł-pierwszy raz 150 ml:tak:,a teraz wtulił się we mnie i dalej śpi mój mały przytulak:tak:
Czekam już na sobotę,bo mąż mi dziś oznajmił,że zorganizował mi dzień i nie mam nic do gadania:-p Rano jedziemy na saunę,później idziemy na zakupy żebym coś sobie kupiła,później do kina,a koniec na jakieś dobre jedzonko:-)

BlackWizard GRATULACJE;-)

A nam dzisiaj w końcu odpadł kikucik-myślałam, że to już nie nastąpi bo Mała jutro kończy miesiąc:eek:A tak wogóle ale ten czas leci-niedawno jeszcze w brzuszku Maleństwo było a teraz grzecznie śpi w łóżeczku.........aaaaach:tak:

reklama
Ja byłam dzisiaj na pierwszej wizycie u pediatry. Mała waży 4190g!! Jak się urodziła ważyła 3400. Jest silna i wszystko byłoby OK gdyby nie głośne szmery nad sercem!:-( Właśnie jedziemy zaraz do kardiologa:( Strasznie się boję:( Lekarka powiedziała że to może być wada serca, albo takie coś że sie tam coś w sercu jeszcze nie podomykało:(

Do góry