reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Bliźniaki ale to Madzia bardzo mało Ci przybrała.Lekarka nic nie mówiła na ten temat???My jak wychodziliśmy ze szpitala to Fabianek ważył 3680,a na wizycie kontrolnej jak miał miesiąc to 4100,a lekarka powiedziała,że mógłby więcej:eek: A przytył 420 gram w 2 tygodnie.

Ollcia takie przypadki to już w ogóle szok.W telewizji ostatnio mówili o bliźniakach,które razem nie ważyły nawet kilogram.Nie wiem czy przeżyły...

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczynki :-D
A ja dzisiaj byłam u fryzjerki :-D, a jutro jade na wizyte kontrolna do ginki.

Mój mały jak wychodził ze szpitala miał 2400 a teraz ma 3900 g. I ma niecałe 2 miesiące :-D.

Dziewczyny nasze dzieciaczki urodzily sie z rozną waga, są też róznie karmione wiec lepiej ich nie porównywac. W koncu kazde rozwija sie inaczej:-) Najwazniejsze ze lekarze mowią ze jest wporządku:-)

anoli dokładnie :-)

bo moja dama np. wazyła 3 200 kg a teraz waży ponad 6 kg :-)

mopek witam Cię Serdecznie

A my jesteśmy w Starachowicach :-D

Miłej Nocki Kochane.

witajcie kobietki..ale mój mały daje mi popalic ostatnio..w dzień nie spi..a w noy też..o tyle dzień jest lepszy bo tak sie wtedy nie spina i nie krzyczy...juz bateryjki mam bliskie wyczerpaniu.Nasz babel wazył 3020 a teraz 4300....ładnie przytył w miesiąc :-)oho juz ssak krzyczy...więc uciekam buziaki

Czesc kochane!!my tez juz wstane od dwoch godzin,ale zanosi sie na male spanko w lezaczku obok...Moj Marianek jak sie urodzila miesiac temu wazyla 2900,pozniej waga spadla do 2700,co mnie wpedzilo w depresje prawie,a teraz wazy 3800,ale to wciaz nie za duzo,trzyma linie:-DA mierzy 56 centow teraz,przy porodzie 49..I nie spi knopers,otworzyla oczy strasznie szeroko i sie patrzy zdziwiona;-)

reklama
Moja nareszcie po trzecim cycu zasnęła:) Normalnie jak tak dalej pójdzie to musze sobie ze trzy dodatkowe cyce wynająć:)

Czy Was na poczatku też bolały cycki? Mnie niekiedy po karmieniu aż tak kłuje gdzieś w środku:( a już karmię dwa tygodnie i jakoś się nie uodparniam na to:(

Dzisiaj idziemy na wizyte do pediatry pierwszą, więc zobaczymy ile przybrałyśmy przez te dwa tygodnie z kawałkiem:)

Do góry