reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

klaudia16

Fanka BB :)
Witam serdecznie na grudniowym testowaniu , to mój 1 raz także proszę o wyrozumiałość ☺️
Życzę z całego mojego serca wszystkim tutaj abyśmy szybko spotkały się na mamusiowym wątku ,trzymam ogromnie kciuki i wierzę w to że wpisze jak najwięcej ♥️
ZASADY PANUJĄCE NA TYM WĄTKU, PRZECZYTAJ PROSZĘ ZANIM DODASZ POST !

1. Najważniejsza zasada: Ten wątek nie służy do oceny pozytywnych testów ciążowych przypadkowych osób
2. Chcesz udzielać się na tym wątku ? Wpisz się na testowanie lub ławeczkę ,jeżeli z jakiś powodów nie znasz daty testowania lub nie możesz testować
3. Jesteś nowa ? Napisz kilka słów o sobie oraz waszych staraniach . Będzie nam łatwiej się wspólnie poznać .
4. Dodaj zdjęcie do swojego Nicku , będzie nam łatwiej Cię zapamiętać
5. Proszę o szacunek w dyskusji , empatię oraz chęć udzielania pomocy. Pamiętajmy wkoncu jesteśmy w tym RAZEM 💜
6. Unikajmy rozmów na temat dzieci , niestety wiele z nas walczy o swoje pierwsze dziecko , będąc w trakcie długiej i trudniej drogi więc może to być bolesny lub przykry temat. PONIŻEJ ZNAJDUJE SIE KALENDARZ TESTOWANIA , CHĘTNIE WPISZE TEZ WAŻNE DLA WAS DATY BADAŃ CZY WIZYT 💜🤞 Działamy, wspieramy i wierzymy że to będzie nasz miesiąc !💜🤞. Kalendarz testowania :
1. @Patii26
2.
3.
4. @NattNatt
5. @pawik
6. @Bambi199027
7.
8.
9. @paola121214
10. @atena1 , @Żołna
11. @StaraStaraczkaNew
12. @Osasuna
13.
14. @Juliaaawe
15.
16. @Karolina2495
17. @LadyStrejser , @wiolaho
18.
19.
20.
21.
22. @Patka2207
23.
24. @LadyCaro , @montebello ,
25. @morticia_adams
26. @Karolinak89
27. @Ann2907
28.
29.
30. @Aga993
31.
ŁAWECZKA 🛋️
1. @Klemensa
2. @Gosia0132
3. @anyżowa
4. @Cywil87
5. @Anexandra
6. @Lina_88
7. @93kora
8. @K_89
9. @Miśka 91
10. @spoko23
11. @olka11135
12. @igunia93
13. @4nia_m
14.
15.
16.
ZABIEGI/WIZYTY
1. 6.12 wizyta w klinice przedtrasferowa @anyżowa
2.
3.
LEGENDA
♥️- CIĄŻA
🐒-OKRES
⛔- CYKL BEZOWULACYJNY
🤞- OCZEKIWANIE NA POTWIERDZENIE

Ostatnia edycja:
reklama
Witam serdecznie na grudniowym testowaniu , to mój 1 raz także proszę o wyrozumiałość ☺️
Życzę z całego mojego serca wszystkim tutaj abyśmy szybko spotkały się na mamusiowym wątku ,trzymam ogromnie kciuki i wierzę w to że wpisze jak najwięcej ♥️ !

ZASADY PANUJĄCE NA TYM WĄTKU, PRZECZYTAJ PROSZĘ ZANIM DODASZ POST ! 1. Najważniejsza zasada: Ten wątek nie służy do oceny pozytywnych testów ciążowych przypadkowych osób 2. Chcesz udzielać się na tym wątku ? Wpisz się na testowanie lub ławeczkę ,jeżeli z jakiś powodów nie znasz daty testowania lub nie możesz testować 3. Jesteś nowa ? Napisz kilka słów o sobie oraz waszych staraniach . Będzie nam łatwiej się wspólnie poznać . 4. Dodaj zdjęcie do swojego Nicku , będzie nam łatwiej Cię zapamiętać 5. Proszę o szacunek w dyskusji , empatię oraz chęć udzielania pomocy. Pamiętajmy wkoncu jesteśmy w tym RAZEM 💜 6. Unikajmy rozmów na temat dzieci , niestety wiele z nas walczy o swoje pierwsze dziecko , będąc w trakcie długiej i trudniej drogi więc może to być bolesny lub przykry temat. PONIŻEJ ZNAJDUJE SIE KALENDARZ TESTOWANIA , CHĘTNIE WPISZE TEZ WAŻNE DLA WAS DATY BADAŃ CZY WIZYT 💜🤞 Działamy, wspieramy i wierzymy że to będzie nasz miesiąc !💜🤞. Kalendarz testowania :
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
ŁAWECZKA 🛋️
1.
2.
3.

ZABIEGI/WIZYTY
1.
2.
3.
LEGENDA
♥️- CIĄŻA
🐒-OKRES
⛔- CYKL BEZOWULACYJNY
🤞- OCZEKIWANIE NA POTWIERDZENIE
Witam :) poproszę zapisać na 17 grudnia testowanie:) ✨

Hej. Ja narazie na ławeczkę. Miałam teraz cykl stymulowany, w zeszłą środę dwa pęcherzyki (lewy jajnik 24 mm, prawy 25mm) a dzisiaj na usg lekarz stwierdził, że owulacji nie było, dwa pęcherzyki nie pękły i oba wyglądają na torbiel krwotoczna- torbiel ciałka żółtego. Przepisał mi antykoncepcję na dwa miesiące… juz sama nie wiem co o tym myśleć…. Rozważam zasięgnięcie opinii innego lekarza, ale póki co ciężko mi znaleźć jakiegoś konkretnego..

Hej dziewczyny, poproszę na ławeczkę. Byłam na siepniowych kreskach, gdzie zakończyły się dla mnie 2 kreskami na teście. Niestety moja radość nie trwała zbyt długo. Na początku października poroniłam w 9 tygodniu ciąży. W tej chwili lekarz radzi odczekać 2- 3 miesiące ze staraniami, ale myślę że poczekam trochę dłużej. Tak bardzo się boję że sytuacja może sie powtórzyć. Życzę wszystkim starającym się, aby ten miesiąc był magiczny i przyniósł te wymarzone szczęśliwe dwie kreski 🤞🎁

Ostatnia edycja:
Ja na ławeczkę 🙃
Chociaż nie wiem czy nie zapisać się na testowanie boooo zamiast 20 dostałam 15 okres a poszaleliśmy trochę. Monitoringu nie robiłam No nie czuje potrzeby alee czułam, że miałam owulacje (o takich przypadkach słyszałam, szybszej owulacji) co w moim przypadku może się zgadzać bo małpa zamiast za 28 dni przyszła za 23 🙈
A no i krócej trwała, jakaś dziwna była (tak wiem,zdarza się) 🤦‍♀️.
Także ten no 😅

reklama
Ja na ławeczkę 🙃
Chociaż nie wiem czy nie zapisać się na testowanie boooo zamiast 20 dostałam 15 okres a poszaleliśmy trochę. Monitoringu nie robiłam No nie czuje potrzeby alee czułam, że miałam owulacje (o takich przypadkach słyszałam, szybszej owulacji) co w moim przypadku może się zgadzać bo małpa zamiast za 28 dni przyszła za 23 🙈
A no i krócej trwała, jakaś dziwna była (tak wiem,zdarza się) 🤦‍♀️.
Także ten no 😅
no i co, zamiast pójśc ze mną na wrześniowe to pójdziesz na sierpniowe? Taka koleżanka?

Do góry