nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
A to zawsze łapałaś takie wysokie wyniki, że piszesz z taką pewnością, że to nie to?Nie, nie cionsz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to zawsze łapałaś takie wysokie wyniki, że piszesz z taką pewnością, że to nie to?Nie, nie cionsz
10 dniA przypomnij ile jesteś dni po IUI?
Bo zrobiłam betę też xD to wiemA to zawsze łapałaś takie wysokie wyniki, że piszesz z taką pewnością, że to nie to?
Beta za wcześnie!Bo zrobiłam betę też xD to wiem
No wiem, ale ciąży nie ma wiec ten progesteron nie ma z nią nic wspolnegoBeta za wcześnie!
Ale jest super podkładką dla niej, więc trzymam kciuki.No wiem, ale ciąży nie ma wiec ten progesteron nie ma z nią nic wspolnego
Nie ma okresu wiec jeszcze się może wszystko zmienićTrochę nadziei jeszcze mam. Ale tylko troszkę.
nie sumplementuje jeszcze, tutaj nie jest tak łatwo go dostać nawet w historii poronień. No chyba że pójdę prywatnie ale wtedy to naprawde spora suma za każdą wizyte plus wypisanie recepty plus wykupienie ... ale od nastepnego cyklu musze jakos koniecznie go wprowadzic bo te plamienia tez napewno o problemie świadcząAle suplementujesz proga? Ja wiem, że jak ktoś ma problemy to chciałby mieć takiego, ale co on jest wart sam w sobie? Nic. Jak nie ma ciąży, to nie ma on znaczenia.
Ja właśnie nosze 5. Kiedyś kupowałam w biedrze, ale właśnie bardzo często się darły już podczas ubierania grubsze rok temu kupowałam w rossmanie, ale nie pamietam jakiej firmy, tylko się strasznie mechaciły. Teraz się waham czy zainwestować w jakieś porzadniejsze czy w sumie kupić byle co, bo i tak mam sukienkę midia z jakiej firmy kupujesz rajstopy? Ja to mam odwieczny problem, bo w sklepach są dostępne tylko małe rozmiary i w największy rozmiar dostępny ledwo wsadzam na dupę nie jestem ani gruba, ani wysoka, ale mam taką budowę ciała, że bym musiała mieć chyba rozmiar XL, a takie to tylko w calzedoni znalazłam.