reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

No to obyś jutro to zrealizowała. Chociaż jak sobie przypomnę Twoją figurkę, to nie potrzebujesz tych ćwiczeń, bo super wyglądasz 😌

sweating work out GIF by Jake
dziękuję ❤️
Ale to zdanie trzeba odwrócić - wyglądam tak, bo ćwiczę 😅

reklama
U mnie odwrócenie tego zdania wygląda tak że ćwiczę ale nie wyglądam 🤣

Gdyby święta faktycznie trwały 3 dni to pół biedy ale u nas już od początku grudnia wpierniczamy czekoladki, panattone i co chwilę jakieś imprezy świąteczne 🤭

A na co ten ananas był? Bo kupilam i nie wiem kiedy jeść 🤣🤣🤣
Ja dziś wzięłam wolne w robocie bo się kuruje do końca. Pol dnia spałam, drugie pol dziergalam świąteczna lale

Dziewczyny mam emocjonalny zjazd, potrzebuje ojojania. Wiem, że to mój 1CS po przerwie, a ja miałam nierealne wyobrażenia co do niego. Dzisiaj 24DC, testowanie 14.12 a ja w kościach czuje, że nic z tego cyklu.
Dodatkowo dojeżdża mnie myśl, że na 14.12 miałam termin pierwszej poronionej ciąży. Shit.
Sad Pauly D GIF by A Double Shot At Love With DJ Pauly D and Vinny
Jeszcze będzie pięknie mimo wszystko..💚

Sad Best Friends GIF by Lisa Vertudaches

Dziewczyny mam emocjonalny zjazd, potrzebuje ojojania. Wiem, że to mój 1CS po przerwie, a ja miałam nierealne wyobrażenia co do niego. Dzisiaj 24DC, testowanie 14.12 a ja w kościach czuje, że nic z tego cyklu.
Dodatkowo dojeżdża mnie myśl, że na 14.12 miałam termin pierwszej poronionej ciąży. Shit.
Sad Pauly D GIF by A Double Shot At Love With DJ Pauly D and Vinny
Hej, tule mocno! 🥹
Jeszcze będzie pięknie, zobaczysz 💕

reklama
Do góry