reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Pytanie, czy do tego boli ząb 🤔 jak boli to na bank 😂
nie boli :(

Weszłam rano na forum z myślą ze będzie natrzaskane stron i nie było dramatu, pomyślałam dobra weekend był wszystkie zajęte. Teraz cały dzień znowu byłam busy, wchodzę teraz z myślą ze będzie co nadrabiać a tu ledwo co napisane. Halo halo, gdzie się podziewacie? 😁
właśnie ja też dziś miałam mniej pracy i chciałam sobie popisać to jakoś cienko :D

reklama
tak, jutro i pewnie w czwartek… teoretycznie do 18/19 dc jeszcze kilka dni. Zdarzalo mi sie miec peak dopiero 18 dc…. Ogólnie jestem w choooj zrezygnowana….
Dlaczego cykl musi tak długo trwać???
zawsze miałaś tak późno peak? Sorki nie pamiętam ale z tarczyca wszystko ok? Tak z dupy pytam bo ja miałam też tak późno po odstawieniu antykoncepcji i wysokim TSH. Teraz mam zawsze peak 13dc

Weszłam rano na forum z myślą ze będzie natrzaskane stron i nie było dramatu, pomyślałam dobra weekend był wszystkie zajęte. Teraz cały dzień znowu byłam busy, wchodzę teraz z myślą ze będzie co nadrabiać a tu ledwo co napisane. Halo halo, gdzie się podziewacie? 😁
Ja pojechałam tylko ogarnąć szybkie zakupy i po choinkę - trzy godziny nie moje, bo mnie męża kuzynostwo (u których każdego roku kupujemy choinkę), jak zwykle zagadało ;) ale za to drzewko mam piękne! ;D

reklama
Do góry