reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Dziewczyny, powiedzcie czy zawsze tak jest jak się na coś czeka, żyje tą drożnością którą mam zrobić w następnym cyklu, brałam progesteron na wywołanie bo cykl bezowulacyjny a @ nie ma jak nie było. Wcześniej jak w zegarku.

Boże właśnie skończyłam spotkanie z klientem, był tak opryskliwy, traktował mnie z góry, krzyczał mimo, że nie było powodu i to on coś ode mnie chciał 😬 z nerwów aż mnie żołądek boli… idealne warunki do prokreacji, nie ma co
To mi przypomina jednego z moich klientów, który miał ewidentny problem z kobietami - uważał, że kobieta nadaje się tylko do siedzenia w domu. Na każdym spotkaniu traktował mnie z góry, a moje uwagi czy pomysłu ignorował, a dopiero gdy (przedstawiony wcześniej przeze mnie) pomysł, przedstawiał mój wspólnik, ten go akceptował i mówił, że to świetny plan. Po kilku takich akcjach, gdy zwracanie mu uwagi i informowanie, że jesteśmy wspólnikami i posiadamy takie same kompetencje (a w zasadzie ja wyższe w obszarze go dotyczącym), wypowiedzieliśmy mu umowę, bo nie dało się tak współpracować - każdy kontakt z tym typem powodował narastające wkurwienie i to nie było warte żadnych pieniędzy.

wiecie, jak wygląda aktualnie moja głowa?
- kurde za wcześnie zrobiona ta IUI
- a może się uda, przecież te plemniki były przygotowane
- brać ten duphaston czy nie?
- tylu ludziom się nie udaje, czemu w ogóle ma wyjść
- kurde ale tak blisko podane, szyjke omineły, to może się uda
- to śluz plodny? Kurde może jednak nie pękł
- Trzeba było wziąć Ovi
- Kiedy najwcześniej mogę testować?
- czemu uważam, ze sie uda, skoro tyle lat się nie udało?
- ale przecież są ludzie, którym się udaje, może to będę ja
- 22mm to on zaraz pękł pewnie ten pęcherzyk
- zdawało mi się, ze owu mam zawsze około 15dc, ale i którsze cykle się zdarzały

To jest POJEBANE

Dokładnie. A to wiek z 60+, facet pewnie żył w czasach, że mobbing, krzyki i tego typu sytuacje są na porządku dziennym… Czasy się zmieniły a on został w przeszłości. Chyba, że ten typ ogólnie tak ma. -.-
nawet jeżeli to typ który tak ma, to powinien ktoś go naprostować. Chujka.

Dziewczyny, powiedzcie czy zawsze tak jest jak się na coś czeka, żyje tą drożnością którą mam zrobić w następnym cyklu, brałam progesteron na wywołanie bo cykl bezowulacyjny a @ nie ma jak nie było. Wcześniej jak w zegarku.
Są dwie opcje - albo cykl się rozregulował albo jednak owulacja była i powinnaś zrobić test.

Dokładnie. A to wiek z 60+, facet pewnie żył w czasach, że mobbing, krzyki i tego typu sytuacje są na porządku dziennym… Czasy się zmieniły a on został w przeszłości. Chyba, że ten typ ogólnie tak ma. -.-
nie wiem w jakiej branży pracujesz, ale z doświadczenia w pracy w gastro wiem, że ludzie mają świadomość, że "nas zklient nasz pan" i przychodzą po prostu się wyżyć, bo wiedzą, ze nikt im nie odpysknie. I będą wyzywać. Mnie już zwalniali, na mopa wysyłali... ludzie smutni i zakompleksieni.

- Trzeba było wziąć Ovi
- zdawało mi się, ze owu mam zawsze około 15dc, ale i którsze cykle się zdarzały

To jest POJEBANE
a mierzyłaś temperaturę?

reklama
- Trzeba było wziąć Ovi

To jest POJEBANE

Jest! Nic jednak nie poradzimy, że (zwłaszcza gdy na czymś nam zależy) nasze mózgi podrzucają nam tryliardy sprzecznych ze sobą informacji.

Idziesz dzisiaj na kontrolę, żeby sprawdzić, czy pękł?

Do góry