Kosinka94
Moderator
Ja liczę że to ciąża co Wy na to, że rozkręca mi się jakaś ? Wirus czy też cionsz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja liczę że to ciąża co Wy na to, że rozkręca mi się jakaś ? Wirus czy też cionsz?
To nie ma znaczeniaco z tego, że jest max 1 dpo
To mi przypomina jednego z moich klientów, który miał ewidentny problem z kobietami - uważał, że kobieta nadaje się tylko do siedzenia w domu. Na każdym spotkaniu traktował mnie z góry, a moje uwagi czy pomysłu ignorował, a dopiero gdy (przedstawiony wcześniej przeze mnie) pomysł, przedstawiał mój wspólnik, ten go akceptował i mówił, że to świetny plan. Po kilku takich akcjach, gdy zwracanie mu uwagi i informowanie, że jesteśmy wspólnikami i posiadamy takie same kompetencje (a w zasadzie ja wyższe w obszarze go dotyczącym), wypowiedzieliśmy mu umowę, bo nie dało się tak współpracować - każdy kontakt z tym typem powodował narastające wkurwienie i to nie było warte żadnych pieniędzy.Boże właśnie skończyłam spotkanie z klientem, był tak opryskliwy, traktował mnie z góry, krzyczał mimo, że nie było powodu i to on coś ode mnie chciał z nerwów aż mnie żołądek boli… idealne warunki do prokreacji, nie ma co
nawet jeżeli to typ który tak ma, to powinien ktoś go naprostować. Chujka.Dokładnie. A to wiek z 60+, facet pewnie żył w czasach, że mobbing, krzyki i tego typu sytuacje są na porządku dziennym… Czasy się zmieniły a on został w przeszłości. Chyba, że ten typ ogólnie tak ma. -.-
Są dwie opcje - albo cykl się rozregulował albo jednak owulacja była i powinnaś zrobić test.Dziewczyny, powiedzcie czy zawsze tak jest jak się na coś czeka, żyje tą drożnością którą mam zrobić w następnym cyklu, brałam progesteron na wywołanie bo cykl bezowulacyjny a @ nie ma jak nie było. Wcześniej jak w zegarku.
nie wiem w jakiej branży pracujesz, ale z doświadczenia w pracy w gastro wiem, że ludzie mają świadomość, że "nas zklient nasz pan" i przychodzą po prostu się wyżyć, bo wiedzą, ze nikt im nie odpysknie. I będą wyzywać. Mnie już zwalniali, na mopa wysyłali... ludzie smutni i zakompleksieni.Dokładnie. A to wiek z 60+, facet pewnie żył w czasach, że mobbing, krzyki i tego typu sytuacje są na porządku dziennym… Czasy się zmieniły a on został w przeszłości. Chyba, że ten typ ogólnie tak ma. -.-
a mierzyłaś temperaturę?wiecie, jak wygląda aktualnie moja głowa?
- kurde za wcześnie zrobiona ta IUI
- a może się uda, przecież te plemniki były przygotowane
- brać ten duphaston czy nie?
- tylu ludziom się nie udaje, czemu w ogóle ma wyjść
- kurde ale tak blisko podane, szyjke omineły, to może się uda
- to śluz plodny? Kurde może jednak nie pękł
- Trzeba było wziąć Ovi
- Kiedy najwcześniej mogę testować?
- czemu uważam, ze sie uda, skoro tyle lat się nie udało?
- ale przecież są ludzie, którym się udaje, może to będę ja
- 22mm to on zaraz pękł pewnie ten pęcherzyk
- zdawało mi się, ze owu mam zawsze około 15dc, ale i którsze cykle się zdarzały
To jest POJEBANE
wiecie, jak wygląda aktualnie moja głowa?
- kurde za wcześnie zrobiona ta IUI
- a może się uda, przecież te plemniki były przygotowane
- brać ten duphaston czy nie?
- tylu ludziom się nie udaje, czemu w ogóle ma wyjść
- kurde ale tak blisko podane, szyjke omineły, to może się uda
- to śluz plodny? Kurde może jednak nie pękł
- Trzeba było wziąć Ovi
- Kiedy najwcześniej mogę testować?
- czemu uważam, ze sie uda, skoro tyle lat się nie udało?
- ale przecież są ludzie, którym się udaje, może to będę ja
- 22mm to on zaraz pękł pewnie ten pęcherzyk
- zdawało mi się, ze owu mam zawsze około 15dc, ale i którsze cykle się zdarzały
To jest POJEBANE