Dziewczyny, niestety grudzień nie jest dla mnie łaskawy, witam się z Wami w pierwszym dniu cyklu mówi się trudno, widocznie tak miało być. Kochane bardzo dziękuję za Wasze wsparcie, póki co uciekam z forum, muszę się trochę zresetować i zdystansować. trzymam kciuki i będę tu zaglądać i czyhać na Wasze dwie krechy!!!!! buziaczki
reklama
Staramy sie od sierpnia u nas niestety ten problem ze druga polowka zapracowana i ciezko z tym seksem niestety. Czasami jak patrze na wasze screeny i tam np 20 seksow w msc to jestem pod wrazeniem hehe a niestety zeby miec dziecko to trzeba sie przytulac i tu chyba jest problem
U mnie ten sam problem. Moja połówka nie pracuje na miejscu. Jest tylko w weekendy
Oby kolejny cykl był owocny !Zrobiłam małpę, wyszła biel vizira, czekam na [emoji204] oby przyszła jak najszybciej... Kolejny czas oczekiwania...
Kochana trzymaj się ! Swoje trzeba wypłakać i walczyć dalejZnowu podłapałam doła... Teraz już w ogóle nie cieszą mnie święta... Ryczę jak bóbr... Muszę się wziąć w garść bo zaraz idę do pracy...
Trzymaj się, następny cykl będzie Twój [emoji8]Znowu podłapałam doła... Teraz już w ogóle nie cieszą mnie święta... Ryczę jak bóbr... Muszę się wziąć w garść bo zaraz idę do pracy...
reklama
Natasza27
Fanka BB :)
Dziś druga beta
Czy macie klucia po jednej stronie? Mnie wczoraj zlapalo, ale nie boli ciągle.
Czy macie klucia po jednej stronie? Mnie wczoraj zlapalo, ale nie boli ciągle.
Hej.. Dziś odpoczywamy. Leniuchujemy.. A wy hak tam dziewczyny.. Uzupełnię później tabelkę..