reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Dziewczyny, niestety grudzień nie jest dla mnie łaskawy, witam się z Wami w pierwszym dniu cyklu 🙁 mówi się trudno, widocznie tak miało być. Kochane bardzo dziękuję za Wasze wsparcie, póki co uciekam z forum, muszę się trochę zresetować i zdystansować.😉 trzymam kciuki i będę tu zaglądać i czyhać na Wasze dwie krechy!!!!! ❤️ buziaczki

reklama
Staramy sie od sierpnia 😔 u nas niestety ten problem ze druga polowka zapracowana i ciezko z tym seksem niestety. Czasami jak patrze na wasze screeny i tam np 20 seksow w msc to jestem pod wrazeniem hehe ;) a niestety zeby miec dziecko to trzeba sie przytulac i tu chyba jest problem

U mnie ten sam problem. Moja połówka nie pracuje na miejscu. Jest tylko w weekendy :(

Ja dzis obudzilam się z opryszczka na ustach i katarem :( całą noc było mi zimno . Mam nadzieje , ze nie przypałęta się jakieś choróbsko na same święta. Jestem 6dpo , jeszcze trochę:)

Znowu podłapałam doła... Teraz już w ogóle nie cieszą mnie święta... Ryczę jak bóbr... Muszę się wziąć w garść bo zaraz idę do pracy...

reklama
Do góry