Jesteś w ciążyWysyłam betę, 9 dni po i beta 9, mam się martwić? Zobacz załącznik 1215567
Beta niska bo 9dpo, zrób za 2 dni i sprawdź przyrost
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś w ciążyWysyłam betę, 9 dni po i beta 9, mam się martwić? Zobacz załącznik 1215567
CudownieMam wyniki
Rośnie pięknie beta. 2 dni temu była 147. Prog też ładnie urósł..
Zobacz załącznik 1215584
A Ile dpo jesteś?Mi dziś kawa moja ulubiona średnio smakuje, ale biore to na dystans. Mam takiego stresa, ze wole sobie wszystko logiczne tlumaczyc.
Cudownie [emoji3590] spokojnej ciąży [emoji1768] [emoji177][emoji188]Mam wyniki
Rośnie pięknie beta. 2 dni temu była 147. Prog też ładnie urósł..
Zobacz załącznik 1215584
Ja z kawą mam to samo... A w pierwszej ciąży właśnie od kawy mnie odrzuciło na samym początku . Nawet na ekspres nie mogłam patrzećMi dziś kawa moja ulubiona średnio smakuje, ale biore to na dystans. Mam takiego stresa, ze wole sobie wszystko logiczne tlumaczyc.
10/11A Ile dpo jesteś?
To jest nasz 15cs więc to byłby cud [emoji188] [emoji177]
Ale nie nastawiam się , przynajmniej się staram..
Ja to wole sobie to wytłumaczyć, bo jak sie okaze, ze lipa to sie zalamie i bedzie zla na siebie, ze dalam się tak ponieść wyobraźni.Ja z kawą mam to samo... A w pierwszej ciąży właśnie od kawy mnie odrzuciło na samym początku . Nawet na ekspres nie mogłam patrzeć
Nie wierzę, nie wierzę po prostu, ta noc nie przespana, bo już wczoraj wieczorem na tym porannym zobaczyłam jakiś cień, niewiarygodne normalnie. Może niemożliwe, że to powiem, ale od zawsze we mnie była "intuicja", że nie będę mogła mieć dzieci.. Ale no muszę ostudzić tą swoją radość i uwierzyć.. nie wierzyłam, że może udać się za pierwszym razem. Dawałam sobie z pół roku na to, szok, mam trochę stres, bo w lipcu biorę kościelny, ale to nic, będzie jak będzie, oby z ciążą było wszystko dobrze Tobie dziękuję za wsparcie od samego początku, wyniki piękne, wszystko jest dobrze i już tak zostanieJesteś w ciąży
Beta niska bo 9dpo, zrób za 2 dni i sprawdź przyrost
Tak, jest wcześniej wstawiałam, była blada kreska, ale czułam, że to chyba to..A test wyszedł pozytywny?