Czarnakawa91
Fanka BB :)
Lisa u mnie bez zmian czekam na malpiszona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lisa u mnie bez zmian czekam na malpiszona
A to nie dobraLisa u mnie bez zmian czekam na malpiszona
Dzisiaj robilam test i wyszedl cien ale to mogl byc wytwor mojej wyobrazni wiec wyrzucilam do kosza w piatek ostatni test zrobie i dzwonie do gina jesli nic sie nie wyjasniA to nie dobra
A gdzie zdjęcie?? Ja się pytamDzisiaj robilam test i wyszedl cien ale to mogl byc wytwor mojej wyobrazni wiec wyrzucilam do kosza w piatek ostatni test zrobie i dzwonie do gina jesli nic sie nie wyjasni
Zdjecie bedzie jak beda prawilne dwie kreseczki, koedys juz mialam cien i przyszła małpa wiecA gdzie zdjęcie?? Ja się pytam
Dobrze się czuje.. I dziwno bardzo spokojnie.. Wyniki będą po 17.00Cześć Gwiazdy. U mnie również bez zmian, test negatywny, 12dpo, nie ma, czekam co się będzie działo. Nie robię póki co testów, dam sobie spokój, jeżeli w dalszym ciągu nie będzie małpy ani sygnałów od niej, to zrobię za kilka dni, na razie czekam.
Liso jak się czujesz? Wszystko w porządku? Wyniki będą już dzisiaj czy będziesz musiała czekać dłużej?
No pewnie, że rośnie, przecież mówiłam, że będzie dobrze. Kropek tam swój domek szykuje na najbliższe 9 miesięcy, musi mu być cieplutko i wygodnie kurde, może w końcu i mi będzie kiedyś dane zobaczyć te dwie kreski. dzisiaj tak się wzruszyłam bo mój M taki zawiedziony, że na teście tylko jedna kreska.. On tak by już chciał zostać tatą, on sam jest takim dużym dzieckiem, wiecznie uśmiechnięty, wiem, że będzie wspaniałym ojcem.Dobrze się czuje.. I dziwno bardzo spokojnie.. Wyniki będą po 17.00
Zrobiłam jeszcze jeden test i ta druga kreska odrazu się pojawiła i test ściemniał, więc beta rośnie..