Z tego co słyszałam to durexa lepiej nie używać bo jest chyba plemnikobojczyMy używamy FertilSafe Plus, narazie pierwszy cykl z tym żelem zamiast zwykłego Durexa. Czy się udało, przekonamy się niebawem [emoji3059]
reklama
MamaR
Fanka BB :)
Ja chyba miałam 5 tubek tego czyli 4 zuzylam bo jeden na straty no i niestety nie pykło. Jak dla mnie denerwujące było to że aplikacja 15 minut przed stosunkiem a my lubimy na spontana. Myślę że nie zaszkodzi a może pomóc. Tylko że ja nie miałam problemu ze sluzem tylko z owulacją która była dopiero po letrozolu (lametta) (clo na mnie nie działało) no i droznosc też myślę że pomogła. A i byłam na basenach borowinowych we wrześniu kilka dni a w listopadzie już w ciąży byłam (droznosc też we wrześniu była robiona)na mojego jak mówię mu że owulacja to mam wrażenie że efekt jest odwrotny od zamierzonego. On się wtedy spina czuje presje, nie powiedział mi tego wprost ale ja to wyczuwam dlatego staram się być delikatniejsza w komunikatach a wgl ten żel jak oceniasz pomógł cokolwiek czy to bubel ?
Ewuuu
Brązowe plamienie już po krwawieniu miesiączkowym zaliczacie do dni okresu? Czy tego nie brać pod uwagę? Tak się zastanawiam jak oznaczyć w Flo [emoji848][emoji848] Ustawiło mi okres w dniach: 10-14 grudzień?
Wczoraj na koniec dnia już były plamienia nie krwiste lecz takie brązowe [emoji848] Dziś też mam takie brązowe wyłącznie.
Owulacja wg Flo na 26.12 ( czyli na 17dc).
Swoją drogą ciekawa jestem czy pokryje się z testami owu . Będę je robić od 21grudnia.
Wczoraj na koniec dnia już były plamienia nie krwiste lecz takie brązowe [emoji848] Dziś też mam takie brązowe wyłącznie.
Swoją drogą ciekawa jestem czy pokryje się z testami owu . Będę je robić od 21grudnia.
Ewuuu
Jeju szkoda![emoji852] Po powrocie męża z pracy w dniach płodnych które nastąpią macie po prostu do nadrobienia podwójną pracę relaksacyjną łóżkową ![emoji1][emoji16][emoji16]
Kochane możecie mnie wypisać z testowania z 31.12. Mój mąż w pracy akurat kiedy będą dni płodne [emoji2372]. A że nie pracuje na miejscu to ten cykl jest stracony. Trzymam za was mocno kciuki [emoji3059]
Paulinalaura
Początkująca w BB
hey dziewczyny
Owulacje mialam jakos tak 7 dni temu a dwa dni temu mialam chyba plamienie implantacyjne (kilka kropli krwi na bieliznie) Jak myslicie kiedy moge zrobic test czy jutro bedzie za wczesnie ?
Owulacje mialam jakos tak 7 dni temu a dwa dni temu mialam chyba plamienie implantacyjne (kilka kropli krwi na bieliznie) Jak myslicie kiedy moge zrobic test czy jutro bedzie za wczesnie ?
Kasiulka55
Aktywna w BB
To u mnie tez pierwszy cykl z tym żelem i tez jestem ciekawa efektów okaże się w swieta.My używamy FertilSafe Plus, narazie pierwszy cykl z tym żelem zamiast zwykłego Durexa. Czy się udało, przekonamy się niebawem
A co do presji Aileen28 to u mnie właśnie tak działa jak mówisz .. ze ja powiem owulacja (bo od kilku dni nie było nic) to już wtedy w ogóle maz mi mówi ze napieram na niego i on w ogóle nie ma ochoty.. dlatego staram się być delikatniejsza. A przychodzi kolejny cykl to głupio pyta, kiedy te dni płodne I weź zrozum faceta.
Jeju szkoda![emoji852] Po powrocie męża z pracy w dniach płodnych które nastąpią macie po prostu do nadrobienia podwójną pracę relaksacyjną łóżkową ![emoji1][emoji16][emoji16]
Kochana nie ma czym się przejmować ale praca relaksacyjna nie pogardzę. Wręcz przeciwnie
Brązowe plamienie już po krwawieniu miesiączkowym zaliczacie do dni okresu? Czy tego nie brać pod uwagę? Tak się zastanawiam jak oznaczyć w Flo [emoji848][emoji848] Ustawiło mi okres w dniach: 10-14 grudzień?
Ja brązowych plamien nie zaliczam do @
reklama
Lily2389
U mnie dzisiaj 34 dc małpy nie ma, test negatywny...O wtedy mam pierwszy dzień urlopu oby szybko zleciało
A który już masz dc??