AniaL92
Fanka BB :)
Piękne krechy Gratki6 dni po terminie @, nie mogę się napatrzeć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne krechy Gratki6 dni po terminie @, nie mogę się napatrzeć
Bo ani kataru, ani kaszlu, nawet gardło mnie nie boli..
Także tu infekcja górnych czy dolnych dróg oddechowych odpada.. Boli mnie cały prawy bok..
Chodzę jak staruszka bo się wyprostować nie mogę.
Czekam na telefon od doktora i dam znać co to u mnie..
Pewnie wyniki do zrobienia będą..
Gratulacje6 dni po terminie @, nie mogę się napatrzeć
Gratulacje [emoji846] spokojnej, zdrowej ciąży [emoji8]6 dni po terminie @, nie mogę się napatrzeć
Bo ani kataru, ani kaszlu, nawet gardło mnie nie boli..
Także tu infekcja górnych czy dolnych dróg oddechowych odpada.. Boli mnie cały prawy bok..
Chodzę jak staruszka bo się wyprostować nie mogę.
Czekam na telefon od doktora i dam znać co to u mnie..
Pewnie wyniki do zrobienia będą..
Cześć Dziewczyny! Chwilkę mnie nie było, będę miała co nadrabiać.. Skrobiecie na wątku jak szalone [emoji1] Dzisiaj mój 9-10dpo, objawów ciążowych właściwie brak, bolą mnie piersi ale u mnie to nic nadzwyczajnego. Miałam jeszcze test z zeszłego miesiąca więc zrobiłam choć z przekonaniem, że nic nie zobaczę na nim. Jakie było moje zdziwienie gdy po minucie zobaczyłam bladą różową kreseczkę.. Wstawiam zdjęcie, czy Wy też to widzicie? Miłego dnia kochane [emoji4]
Oooo... Widzę. Super GratkiCześć Dziewczyny! Chwilkę mnie nie było, będę miała co nadrabiać.. Skrobiecie na wątku jak szalone Dzisiaj mój 9-10dpo, objawów ciążowych właściwie brak, bolą mnie piersi ale u mnie to nic nadzwyczajnego. Miałam jeszcze test z zeszłego miesiąca więc zrobiłam choć z przekonaniem, że nic nie zobaczę na nim. Jakie było moje zdziwienie gdy po minucie zobaczyłam bladą różową kreseczkę.. Wstawiam zdjęcie, czy Wy też to widzicie? Miłego dnia kochane
GratkiCześć Dziewczyny! Chwilkę mnie nie było, będę miała co nadrabiać.. Skrobiecie na wątku jak szalone Dzisiaj mój 9-10dpo, objawów ciążowych właściwie brak, bolą mnie piersi ale u mnie to nic nadzwyczajnego. Miałam jeszcze test z zeszłego miesiąca więc zrobiłam choć z przekonaniem, że nic nie zobaczę na nim. Jakie było moje zdziwienie gdy po minucie zobaczyłam bladą różową kreseczkę.. Wstawiam zdjęcie, czy Wy też to widzicie? Miłego dnia kochane
No pięknie gratulujęCześć Dziewczyny! Chwilkę mnie nie było, będę miała co nadrabiać.. Skrobiecie na wątku jak szalone Dzisiaj mój 9-10dpo, objawów ciążowych właściwie brak, bolą mnie piersi ale u mnie to nic nadzwyczajnego. Miałam jeszcze test z zeszłego miesiąca więc zrobiłam choć z przekonaniem, że nic nie zobaczę na nim. Jakie było moje zdziwienie gdy po minucie zobaczyłam bladą różową kreseczkę.. Wstawiam zdjęcie, czy Wy też to widzicie? Miłego dnia kochane