reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Dzień dobry! Witam się w 1dc, w naturze nic nie ginie - ostatni okres się spóźnił więc teraz dostałam go kilka dni wcześniej 🙄 plusy są takie, że nie wypadam z grudnia bo następna @ planowana jest na 30/31 grudnia. Minus jest taki, że jeśli nie zajdę w ciążę to przez najbliższe pół roku będę miała okres dwa razy w miesiącu na początku i na koniec 😂 trzymajcie się cieplutko, ja niestety muszę się przeprosić z termoforem i kłaść się do łóżka żeby jakoś przeżyć najbliższe kilka godzin 😒

reklama
Dzień dobry! Witam się w 1dc, w naturze nic nie ginie - ostatni okres się spóźnił więc teraz dostałam go kilka dni wcześniej [emoji849] plusy są takie, że nie wypadam z grudnia bo następna @ planowana jest na 30/31 grudnia. Minus jest taki, że jeśli nie zajdę w ciążę to przez najbliższe pół roku będę miała okres dwa razy w miesiącu na początku i na koniec [emoji23] trzymajcie się cieplutko, ja niestety muszę się przeprosić z termoforem i kłaść się do łóżka żeby jakoś przeżyć najbliższe kilka godzin [emoji19]

[emoji15][emoji37]

Jest jeszcze nadzieja[emoji847] Wyczekujemy![emoji4]
Dzień dobry [emoji4]
U mnie temperatura już drugi dzień poniżej 36,4 i boli mnie brzuch... czekam na [emoji204]. To dopiero 24 dc więc mam skrócony cykl. Grudzień mnie ominie [emoji25] ale zostanę tu z Wami i będę czekać na Wasze testy [emoji4]

Dzień dobry 😘
Chciałam poprosić o zmianę terminu ewentualnego testowania. Będę na wyjeździe i jak @ nie przyjdzie nie będę miał jak zrobić testu. Wiec zostaje mi 8.12 na testy. :) choć już mam symptomy @ wiec nie już nie liczę na dwie kreski. Za was trzymam mocno kciuki ❣️

Hej :) powtórzyłam test. 26dc
I co myślicie ? Bo ja coś widzę.
Widać, ale bardzo jasniutka te kreseczka.. Ile ci do terminu 🐵 zostało?? Ile jesteś dni po??

Cześć dziewczyny, ja dziś mam masakrę. Nie pamiętam kiedy mnie tak głowa bolała jak dziś.. Wstać z łóżka nie mogę..
Czuje się jak by mnie ktoś z pralki wyciągnął i tak dobrze wywirowal..
Dobrze ze dzis mam wolne, bo nie dałabym rady..

Ostatnia edycja:
Widać, ale bardzo jasniutka te kreseczka.. Ile ci do terminu 🐵 zostało?? Ile jesteś dni po??

Cześć dziewczyny, ja dziś mam masakrę. Nie pamiętam kiedy mnie tak głowa bolała jak dziś.. Wstać z łóżka nie mogę..
Czuje się jak by mnie ktoś z pralki wyciągnął i tak dobrze wywirowal..
Dobrze ze dzis mam wolne, bo nie dałabym rady..
2 dni do @.

reklama
Do góry