reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Ja się w sprawie testów nie wypowiem, bo nie robię.. Ja u siebie czuje bo bólu, że coś się dzieje.. A że mnie jak jajnik zaczyna boleć to i noga do kolana aż boli. Więc wiem że coś jest na rzeczy..
Ale w tym cyklu jest jakoś inaczej. Jakiś ten ból taki inny jest, boli mnie jak na [emoji204] od wczoraj..

Ja tez nie robilam nigdy, w tym cyklu sie zdecydowalam bo chcialam z ciekawosci zobaczyc ... no nic dokupilam wczoraj 10 szt to mam jeszcze z 8 i wykorzystam do konca i juz nie kupuje bo mnie to denerwuje

reklama
Mnie wczoraj tak bolał, może do owu się wszystko szykuje[emoji4] i dobrze bo @ nie zamierzam mieć więc nawet niech się do mnie nie wybiera[emoji57] nie wpuszcze jej i koniec, niech wraca skąd przyszła [emoji2370][emoji854]
Może, tylko nigdy tak nie miałam.. Inny objaw u mnie się pojawił. Zobaczymy co z tego wyjdzie..
Dobra jesteś 🤣🤣🤣🤣🤣 nie wpuszczę jej 🤣🤣🤣

Ja tez nie robilam nigdy, w tym cyklu sie zdecydowalam bo chcialam z ciekawosci zobaczyc ... no nic dokupilam wczoraj 10 szt to mam jeszcze z 8 i wykorzystam do konca i juz nie kupuje bo mnie to denerwuje
Stresujesz się dodatkowo.. Ale może się coś poprzesuwało, wiesz jak to z tymi naszymi cyklami.. Jak coś chcesz to on nam tu płata figle..

Stresujesz się dodatkowo.. Ale może się coś poprzesuwało, wiesz jak to z tymi naszymi cyklami.. Jak coś chcesz to on nam tu płata figle..

Bardzo mozliwe ale ovu friend zawsze co do dnia wyliczał kiedy okres wiec ta owulacja tez gdzies tam w tych okolicach co podawal musiala byc. Teraz ta @ byla troche przesunieta bo dluzsza itp. No nie wiem . Porobie te testy az sie skoncza , moze jutro jeszcze przycisne meza i daruje sobie.

Wlasnie przyszly mi wyniki proaktyny - wyczytalam ze tak duzy wzrost tego hormonu po obciazeniu to hiperproaktynemia czynnosciowa, czy ktoras z Was zetknela sie z tym? Czy latwo to wyregulować? Konsultacje ginekologiczne mam wieczorem.
Screenshot_20201123_092014.jpg

To maleństwo masz w domku.

Dokładnie [emoji3] śmiałam się, że jak w tym miesiącu uda się zajść to może będą z tego samego miesiąca albo i dnia [emoji6]

Mnie wczoraj tak bolał, może do owu się wszystko szykuje[emoji4] i dobrze bo @ nie zamierzam mieć więc nawet niech się do mnie nie wybiera[emoji57] nie wpuszcze jej i koniec, niech wraca skąd przyszła [emoji2370][emoji854]

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] myślę że po tych groźbach nie przylezie [emoji12]

Dokładnie [emoji3] śmiałam się, że jak w tym miesiącu uda się zajść to może będą z tego samego miesiąca albo i dnia [emoji6]

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] myślę że po tych groźbach nie przylezie [emoji12]
Oj mam taką nadzieję [emoji6] ja bym się bała przyjść[emoji57] byłoby mi conajmniej glupio iść gdzieś gdzie mnie nie chca[emoji849] ale moja @ nie ma wstydu, po niej to się można wszystkiego spodziewać [emoji19]

Obyś wytrzymała do tego terminu 😉😉 no znając nas staraczki to zawsze trochę szybciej testujemy...
Wytrzymam :) mniejsze rozczarowanie to @ niż negatywny test ciążowy. Plus pieniądze zaoszczędzona jeżeli faktycznie @ przyjdzie 😂. Mnie właśnie pęcherz troszkę boli. Nie mam jakiegoś kryzysu, praktycznie brak bolu jak dużo pije wody. Ale coś czuje ze przez pęcherz szanse zostały właśnie stracone 😜zobaczymy czy 5.12 przyjdzie @ :)

reklama
Cześć dziewczyny :) . Ale naskrobałyście! Powiedzcie mi coś, bo jakoś mi strasznie przykro :( do miesiączki równy tydzień, a mi już jest przykro, że się nie udało... ehhh... trzymam za Was wszystkie kciuki!

Do góry