reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
To trzymam kciuki . Ja mam dwóch i marze o córeczce ale jak będzie chlopczyk to cóż bede jak Natalia Boska z serialu [emoji28][emoji1787]
Byle zdrowe [emoji16]
Ja mam jednego synka 4 latka 😍i chcielibyśmy choć jeszcze jedna pociechę już obojętnie czy chłopiec czy dziewczynka aby zdrowe 😊
Dokładnie ważne żeby była zdrowa ta nasza pociecha..

Obyś wytrzymała do tego terminu [emoji6][emoji6] no znając nas staraczki to zawsze trochę szybciej testujemy...

A ty wiesz ze z pierwszym zatestowałam dopiero 5 dni po terminie [emoji23] ciagle bylam pewna ze zaraz @ przylezie. Ale ja mlodziutka bylam i nie oczytana w internetach jak teraz hahahah.

Jak sie uda jechac do PL na swieta to mam juz umowiona u mojego gina wizyte na 23.12. Jak sie uda w tym cyklu to bedzie juz widac, a jak nie to poprostu sprawdzi wszytsko czy jest nadal ok

reklama
A ty wiesz ze z pierwszym zatestowałam dopiero 5 dni po terminie [emoji23] ciagle bylam pewna ze zaraz @ przylezie. Ale ja mlodziutka bylam i nie oczytana w internetach jak teraz hahahah.
Ja w pierwszej w dniu 🐵 testowałam, temp mi nie spadła a wtedy to był drugi cykl i mierzyłam od początku do końca i coś mi nie pasowało, że ona nie spada.. Pamiętam że było ledwo widac ta kreskę.. Pod światło patrzyłam, żeby ją zauważyć.. A teraz już ma 8 lat ten cień kreski..

Do góry