Ja grzecznie czekam na 5.12. Szybsze testowanie nie ma sensu wg mnieTak tak. Chyba że ciekawość podkusi prędzej
reklama
Ja mam jednego synka 4 latka [emoji7]i chcielibyśmy choć jeszcze jedna pociechę już obojętnie czy chłopiec czy dziewczynka aby zdrowe [emoji4]
Moje chłopaki maja 11 lat i 3
To trzymam kciuki . Ja mam dwóch i marze o córeczce ale jak będzie chlopczyk to cóż bede jak Natalia Boska z serialu [emoji28][emoji1787]
Byle zdrowe [emoji16]
Dokładnie ważne żeby była zdrowa ta nasza pociecha..Ja mam jednego synka 4 latka i chcielibyśmy choć jeszcze jedna pociechę już obojętnie czy chłopiec czy dziewczynka aby zdrowe
bishcopcik
Zaciekawiona BB
Trzymamy kciuki wszystkie i każda z osobna [emoji4][emoji110][emoji110][emoji110]Testowanie planuje 21.12. Po 15 miesiącach starań zaczynam przygodę z CLO. We wrześniu usuwana ciąża pozamaciczna. Trochę jestem już styrana psychicznie, ale nada z nadzieją. Wierzę w CLO
Obyś wytrzymała do tego terminu no znając nas staraczki to zawsze trochę szybciej testujemy...Ja grzecznie czekam na 5.12. Szybsze testowanie nie ma sensu wg mnie
Obyś wytrzymała do tego terminu [emoji6][emoji6] no znając nas staraczki to zawsze trochę szybciej testujemy...
A ty wiesz ze z pierwszym zatestowałam dopiero 5 dni po terminie [emoji23] ciagle bylam pewna ze zaraz @ przylezie. Ale ja mlodziutka bylam i nie oczytana w internetach jak teraz hahahah.
AniaL92
Fanka BB :)
To prawda ja planuje na 6.12 będę się starać wytrzymać No ale cóż zobaczymy.Obyś wytrzymała do tego terminu no znając nas staraczki to zawsze trochę szybciej testujemy...
reklama
Ja w pierwszej w dniu testowałam, temp mi nie spadła a wtedy to był drugi cykl i mierzyłam od początku do końca i coś mi nie pasowało, że ona nie spada.. Pamiętam że było ledwo widac ta kreskę.. Pod światło patrzyłam, żeby ją zauważyć.. A teraz już ma 8 lat ten cień kreski..A ty wiesz ze z pierwszym zatestowałam dopiero 5 dni po terminie [emoji23] ciagle bylam pewna ze zaraz @ przylezie. Ale ja mlodziutka bylam i nie oczytana w internetach jak teraz hahahah.