reklama
Kinga_26
Fanka BB :)
I to najważniejsze, dużo luzu i trzeba korzystać my dzisiaj wróciliśmy od rodziców, zaraz idziemy jeszcze do brata męża ale już gdzieś w głowie mi siedzi, że może być coś nie tak. W święta wcale nie piłam bo jakoś nie wiem czy psychicznie nie miałam ochoty czy co się dzieje...Stresujący w takim razie nastal czas u Ciebie ? ja dni plodne, owulacja tuz tuz wedlug kalendarza, wiec nic pewnego. Nie chce sie zagłębiać, bo zeswiruje. Wczoraj podrinkowalam, wieczorem z M mnostwo filmów takze nie skupialam sie na sobie.
C
czar121
Gość
Swiezynka troche kreska fabryczna zalana.I to najważniejsze, dużo luzu i trzeba korzystać my dzisiaj wróciliśmy od rodziców, zaraz idziemy jeszcze do brata męża ale już gdzieś w głowie mi siedzi, że może być coś nie tak. W święta wcale nie piłam bo jakoś nie wiem czy psychicznie nie miałam ochoty czy co się dzieje...
Załączniki
jjm86
No CUDO ❤❤❤ zapraszamy na wrześniowe mamy po takim LHSwiezynka troche kreska fabryczna zalana.
Cześć, dziewczyny proszę o poradę. To był mój pierwszy cykl z CLO i luteina, na monitoringu wszystko super ekstra, nie udało się tym razem.am problem z określeniem czy już dostałam okres czy nie, od 3 dni mam plamienia takie brązowe, czasem w ciągu dnia brązowe skrzepy , podpaska czysta, jedynie od wczoraj rano na papierze jest trochę żywej krwi. Nie mam pojęcia jak policzyć pierwszy dzień cyklu. Lekarz zawsze mi mówil, że to brązowe należy do starego cyklu, ale rano ta żywa krew... Od 4dc do 8dc powinnam zacząć brak CLO, a ja sama nie wiem czy już mam okres, czy nie. Testy ciążowe negatywne
Kinga_26
No pięknie nic tylko teraz korzystać i czekać na efekty mi by pasowało na wrzesień mieć jakiegoś potomka akurat byłby prezent na rocznicę ślubuSwiezynka troche kreska fabryczna zalana.
C
czar121
Gość
Bardzo chętnie o ile będzie mi daneNo CUDO ❤❤❤ zapraszamy na wrześniowe mamy po takim LH
C
czar121
Gość
Korzystamy, Korzystamy. Muszę zaznaczyc, ze procz sluzu, brak boli itd gdybym nie zrobila testu to bym mogła wnioskować po sluzie ale co z tego skoro to nie gwarancja ? A jak u Was dziewczyny?No pięknie nic tylko teraz korzystać i czekać na efekty mi by pasowało na wrzesień mieć jakiegoś potomka akurat byłby prezent na rocznicę ślubu
Kinga_26
U mnie w tym cyklu pierwszy raz przed owu był ładny śluz ale w sumie tylko jeden dzień widziałam taki książkowy żadnych bóli ani nic, w tym sprawdzam tylko temperature. Na całe szczęście sprawdziłam jeszcze raz szyjkę i jest twarda więc okres za rogiem na całe szczęście nie czeka więc zobaczymy czy koniec roku coś przyniesieKorzystamy, Korzystamy. Muszę zaznaczyc, ze procz sluzu, brak boli itd gdybym nie zrobila testu to bym mogła wnioskować po sluzie ale co z tego skoro to nie gwarancja ? A jak u Was dziewczyny?
reklama
Xxxladyhxxx
Cześć dziewczyny. A ja dalej w kropce. Dzisiaj 34 dzień cyklu. 8 dni spóźnienia. Test robiony 23 grudnia i negatywny. Zero objawów na @. Bolą tylko piersi, co chwilę chodzę do łazienki i dalej jestem mega nerwowa. W poniedziałek chyba przejdę się na bete dla pewności. Już sama nie wiem co robić