No to tym razem musisz szybciej, będzie dobrze [emoji3590][emoji3590][emoji3590] teraz już musi być..
Dziękuje mam nadzieje ze następnym razem to będzie już „to”.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to tym razem musisz szybciej, będzie dobrze [emoji3590][emoji3590][emoji3590] teraz już musi być..
Cześć dziewczyny, jak tam nastroje???
Mnie wieczorem ból pleców i pół podbrzusza taki złapał, że ruszać die nie mogłam.. A dziś jak ręka odjął już nic nie boli..
Hej dziewczyny. Przeziębienie mnie rozłożyło. Ze względu na to że żadne domowe sposoby nie pomagają muszę zażyć coś mocniejszego ale chciałam sprawdzić czy jednak ciąży nie ma. No i test zrobiłam. Więc ten cykl stracony.
U mnie już po owu, bynajmniej tak wczoraj czułam, nie pamiętam kiedy mnie tak podbrzusze bolało jak wczoraj, dodatkowo plecy po prawej stronie mnie bolały wieczorem.. Dziś szyjka nadal wysoko, ale śluz już jak by bardziej wodnisty się robił, dalej jest rozciągliwy, ale już jak tak inaczej.. Ćmi mnie coś jajnik prawy, ale tak spokojnie.. Dziś plecy nie bola, podbrzusze również.Hej. U mnie chyba owulacja znów przesunięta, powinna pojawić się w wczoraj, ale żadnych boli ani typowego dla owulacji śluzu nie było, dziś z rana jakby trochę więcej śluzu ale test owulacyjny jeszcze nie taki całkiem całkiem ciemny, jak przytrafiło mi się w ostatnim cyklu. Spróbuję jeszcze dziś wieczorem zatestować, może trafię na pik. Męża mocno gimnastykuję, może coś z tego wyjdzie. A co u Ciebie Liso? Już po owulacji Twoim zdaniem?
U mnie już po owu, bynajmniej tak wczoraj czułam, nie pamiętam kiedy mnie tak podbrzusze bolało jak wczoraj, dodatkowo plecy po prawej stronie mnie bolały wieczorem.. Dziś szyjka nadal wysoko, ale śluz już jak by bardziej wodnisty się robił, dalej jest rozciągliwy, ale już jak tak inaczej.. Ćmi mnie coś jajnik prawy, ale tak spokojnie.. Dziś plecy nie bola, podbrzusze również.
A jeżeli jestem w trakcie owu to też spokojnie. Wczoraj wieczorem serduszkowalisny, dziś rano również. Smialam się do mojego że trzeba robić syna.
Dokładnie najważniejsze żeby było zdrowe.Hehe, to super, obyśmy miały nasze wymarzone prezenty gwiazdkowe. Osobiście chciałabym synka, nie mam jeszcze dzieci i myślę, że fajnie aby pierwszy był chłopczyk ale najważniejsze, żeby dzieciątko było zdrowe.
Tylko u mnie jak grypa złapie to bez antybiotyku ani rusz. A wiadomo że dla kobiet w ciąży są słabszePoproś lekarz o leki bezpieczne dla kobiet w ciąży. Powiedz ze się starasz i nie chcesz ryzykować a właśnie za kilka dni ma się okazać czy sie udało
Ja się odzwyczaiłam od antybiotyków... Już nawet nie pamiętam kiedy brałam jak już coś mocnego mnie bierze to jak już neosina ale to już w ostatecznościTylko u mnie jak grypa złapie to bez antybiotyku ani rusz. A wiadomo że dla kobiet w ciąży są słabsze
O ile się nie mylę to przy grypie nie bierze się antybiotyków bo to choroba wirusowa. Antybiotyki stosuje się przy chorobach bakteryjnych. No chyba, że to jakieś powikłania pogrypowe. Więc nawet jakby Cię grypa dopadła to najlepiej jest ją wyleżeć w łóżku i leczyć się domowymi sposobami, ewentualnie coś na gorączkę dozwolonego dla kobiet w ciąży. Nie wiem, tak mi się wydaje, jeśli się myle to poprawcie mnie proszę[emoji848]Tylko u mnie jak grypa złapie to bez antybiotyku ani rusz. A wiadomo że dla kobiet w ciąży są słabsze [emoji848][emoji848]