reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Mój to od razu pokazał co ma między nogami, a lekarz z zadowoleniem stwierdził "piękne jajeczka":-Dpotem jak mi zrobił cc i małego juz wycignął to pierwsze co powiedział "pani Aneto nie mówiłem miały być jajka i są i to jakie":-D
ja miałam robione połowkowe w 22tc i wtedy się dowiedziałam.
Larvunia to pewnie dziewczynka, bo one z reguły to wstydzioszki.

Wiecie ja miałam dzis takeigo stresa u tego dentysty bo bałam się że mi zęba wyrwie, wyczekałam się, w sumie wsio ok, ale jak przyszłam do domu to łeb mnie strasznie ze stresu bolała. Połozyłam się i pospałam od 18 do 21.15:zawstydzona/y:a teraz nie wiem kiedy pójdę spac:-p

Lili- piękne te buciki

Ostatnia edycja:
reklama
Czapunię też bym zrobiła, tylko ciężko mi by było z rozmiarem trafić pewnie:sorry: A narzutkę taką trójkątną? Jeśli tak to bez problemu, jak z rękawkami to troszkę gorzej:sorry: A tak wogóle to sobie niedawno fajny brązowy bezrękawnik rozpinany zrobiłam, jak jutro znajdę trochę czasu i chęci to zrobię fotkę i wrzucę:-)

czesc aneteczka ;-)
Lili no wlasnie rozmiar... ehm... no to moze byc bezrekawnik ;-)

a oto moja wstydnica ;-)
na ostatnim foto widac raczke i kawalek nozki no i plecy ;p moja zabka i tak cale usg byla odwrocona ;p
71384b92dc07216egen.jpg

Jestem pod wrazeniem, że takie rzeczy potrafisz zrobić.Ja dawno temu na drutach zrobiłam sobie czapkę, ale czubek mi taki śmieszny wyszedł że nie wyszłam w niej ani razu:-D
Lili - te buciki to chyba na szydełku?

Larvunia- jakie fajne......

Larvunia no cudo masz w tym brzuszki u tyle!!!:-):-):-)
Aneteczka, ja na szydełku tylko robię, to moje hobby, choć czasu brakuje na nie niestety, a na drutach to tylko szalik potrafię
:-D

reklama
Do góry