reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ja jestem z deka zdegustowana :sorry:
oczywiscie ciesze sie neizmiernie ze dzidzia ok i lza sama cisnela sie do oka jak patrzalam na ekran podgladajac dzidzie...
ale czuje niedosyt :sorry:
chyba jak podsunela mi ciasteczko pomysl pojde wczesniej na usg gdzie indziej, bo nastepna wizyte usg mam na 10 marca dopiero, nie wytrzymam :-D
:confused2: jesli oczywiscie moj mi kase da na to :confused2:

reklama
Larvunia super że ciąża tak pomyślnie przebiega!:-) Ale wiem co czujesz co do tego niezaspokojenia ciekawości:-D Wszystkie moje dziewuchy robiły mi takie właśnie cyrki że jakby specjalnie się zasłaniały i nie dawały się ujawnić:sorry: A ja umierałam z ciekawości. No, poza Alą, bo jak z nią byłam w ciąży to od 12 tyg już na 100% wiedziałam że córeczka będzie, bo leżałam w szpitalu na podtrzymaniu i robili mi Doplerowskie USG mierzące przepływy krwi płodu, bo ciąża mocno zagrożona była, i widoczne były przepływy przez jajowody, o które ciężko by było i chłopca:-D
A może Asienka ma rację, że to dziewczynki takie wstydliwe!:-D
Megi gratuluję 10 rocznicy!!! Dużo miłości na następne wspólne lata Wam życzę!!! U nas też 10 lat w tym roku stuknie, ale w październiku dopiero:-)

Ostatnia edycja:
z teori widze ze dziewczynki wstydliwe sa... ja wam mowie ze bedzie dziewucha ;-) ale zobaczymy czy sie sprawdzi;-) Zawsze uwazalam ze dziewczyna tylko tak moze dawac w kosc jeszcze w brzuchu i to od poczatku :-D

Haha, Larvunia jakbym siebie słyszała...mi też moje dawały ostro popalić, i do tej pory zresztą dają...:-D No życzę Ci żeby Twoje przeczucie się spełniło!;-) No i o buciczkach pamiętam też;-) Ciekawe w jakim kolorze będą:-D

oczywiscie ze tylko dziewczyny tak potrafią,
Larvunia, moja to bezwstydnica, Menżu powiedział wprost, że lafirynda bo nogi rozlożyła od razu,
a Twoja bedzie grzeczniutka niunia zobaczysz. trzymam kciuki. a co marcel chce miec?

oczywiscie ze tylko dziewczyny tak potrafią,
Larvunia, moja to bezwstydnica, Menżu powiedział wprost, że lafirynda bo nogi rozlożyła od razu,
a Twoja bedzie grzeczniutka niunia zobaczysz. trzymam kciuki. a co marcel chce miec?

jakoś dziwnie brzmią te słowa Future. Ja rozumiem, ze żart, ale no niesmaczne jakoś

hehehe katgen nie przesadzaj ;-)
Future ;-) Marcelkowi sio ryba, dzis mowi ze mama ma dziewczynke a wczoraj ze braciszka ;-)
Lili jestem w szoku ze pamietasz :-D Moze zrob zielone :laugh2: jak okaze sie dziewuszka to doczepimy kwiatka a jak facecik to pomponiki :-D

No żart (my nie pedofole ;)))
moj mąż ma drwiące poczucie humoru, trzeba się przyzwyczaic, trochę mi to zajęło.

chcieliśmy dziewuszke, chociaż kilka osób mowilo, ze nie wyglądam na dziewczynke, wiec mielismy przeblyski, ze moze chlopiec, ale nieee

wczoraj nawet zapytałam lekarza, czy nie ma możliwości, zeby był chłopiec, a on sie roześmial i powiedział, że nie, ze zgodnie z zamowieniem jest dziewczynka ;)

reklama
a ja jak już wiedziałam, że dziewczynka i czekalam spokojnie na poród, moja kuzynka wiecznie mnie straszyła, że jąderka wyrosły itp i że ona (a ma jakieś czasem przepowiadające "uroki") jest pewna ze chlopiec;)
No ale jest Izku...Najpiękniejszy cud-ek ;)

Do góry