reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

PR extra :tak:

jejku plecy mnie bola :confused2:
zaraz po szkraba ide... niechce mi sie :sorry:

katgen wystawilam negatywa a nawet dwa a co bede sie szczypac :-D:-p:-p:-p:-p;-)

reklama
Ja właśnie pichcę kalafiorową... A poza tym to chałupę trzeba poodkurzać, kurze pościerać, łazienkę umyć, stertę ciuchów poprasować... a mi się nic nie chce! Kopnijcie mnie w d..e żebym się w końcu ruszyła!:sorry:

Pr supcio, uwazajcie teraz na siebie i niech Jasiek rośnie w siłę.

ja wlasnie zrobilam kasze i gulasz, piore 2 pralke prania, cos by sie zdalo wyprasowac, jakieś mężowe koszule...ale już mi sie nie chce. teraz coś dla mnie,
w głebi lasu Cobena, polecam. najlepiej na leżąco ;)

Ja też posprzątałam mieszkanko, pralka zaraz wypierze to powieszę pranko, Zuzia śpi a ja grzeję się herbatką malinową bo jakoś zimno wywietrzyłam chałupkę że szok:tak:

A na obiad no nie wiem co zrobić, mam w lodówce makaron, ziemniaki od obiadu bo mi zostały, chyba odsmażę bo co?:sorry:

Wysłałam przed chwilką mojemu życzenia piękne z okazji naszej dzisiejszej rocznicy, 10 lat razem:szok::-D kiedy to minęło, pamiętam ten dzień 20 stycznia 2001 roku:-D

Aniu bardzo się cieszę że wracacie z Jasiem do domku, to najprzyjemniejsza chwila:)

megi to ladny kawal czasu jestescie razem:-)
ja tez sprzatnelam kuchnie wyrzucilam wsio niepotrzebnych rzeczy jakies sloiki nie wiem po kiego je trzymalam:eek:
jakas butelke z winem znalazlam do polowy pusta z jakies imprezy wiec tez poszlo won az milo jak mniej rzeczy
czasem wyrzucam a czasem ze mnie taki chomik ze cos strasznego:-D

reklama
Do góry