reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciasteczko wiem, ze nie duzy, ale w sytuacji gdzie dzidzia ma sie pojawic, kazdy grosz potrzebny, a stowka, to przeciez kupa kazy, chociażby na mate, albo posciel, albo inne cos...niezbędne. no ale trudno. nie ma co gdybac, bo już po wszystkim.

future to niezle hehe...pirat z ciebie :tak::-)
Lili pisalam juz ze on nic nie chce brac ze soba :no:
i jak pytam czemu placze to mowi ze nie chce tam byc,nie lubi przedszkola bo jest nuda :tak:...i ja mam byc tam z nim to nie bedzie plakal...
od niego nic sie nie dowiem bo malo mowi :tak:
z hania tez problemu nie bylo uwielbiala chodzic do przedsz...:tak::tak:

zdrowka dla Oli :-):-)

Future ja wlasnie nie lubie tamtedy jezdzic, albo krowa wyjdzie na droge, albo wlasnie [policja... wole jechac jak na lubniewice...
wspolczuje...

daffi a ja jestem kobita i uwazam ze kobiety zle jezdza, gorzej od facetow... mowie z tego co widze. Staruszkowie dziadki takie fakt jak baba... zawalidroga, prawko robili jak bylo 5 samochodow na krzyz... i bogowie teraz. Ale z tego co zauwazylam to baby sa strazne! Facet bardziej konkretny, baba bez kierunki mi nie raz skrecala na moj pas, wciskala sie na 3ciego..., albo nie widziala ze ktos ja wyprzedza i na lewy pas zjezdzala... Faceci jakos bardziej rozwazni mi sie wydaja, ale nei dziadkowie.

lili no czasem trzeba odswierzyc czuprynke:-D
future no chodzilo mi ze moj szwagier za predkosc tez dostal 4 punkty ale mandat 600zl wiec twoj do niego to maly
no ale wiesz za darmo nie daja ;-):-D
madzia ale mlody uparty a on umie mowic po niemiecku moze nie moze sie z dziecmi dogadac? chodzi juz pol roku i ciagle cyrki wspolczuje ale ja pamietam taka dziewczynke z zeszlego roku wysoka jak na 7lat a miala 5 i prawie do konca roku szkolnego wyla i mamusia musiala czekac az sie uspokoji no masakra ale to widac bylo ze taka rozpuszczona

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lili no czasem trzeba odswierzyc czuprynke:-D
future no chodzilo mi ze moj szwagier za predkosc tez dostal 4 punkty ale mandat 600zl wiec twoj do niego to maly
no ale wiesz za darmo nie daja ;-):-D
madzia ale mlody uparty a on umie mowic po niemiecku moze nie moze sie z dziecmi dogadac? chodzi juz pol roku i ciagle cyrki wspolczuje ale ja pamietam taka dziewczynke z zeszlego roku wysoka jak na 7lat a miala 5 i prawie do konca roku szkolnego wyla i mamusia musiala czekac az sie uspokoji no masakra ale to widac bylo ze taka rozpuszczona

ciacho on ogolnie malo jeszcze gada :tak: i po polsku i po niemiecku...
ale cos tam przebakuje pani mowila..
on jak idzie to mowi odrazu ze nie bedzie sie bawil z nikim bo mnie tam nie ma...
ach szkoda gadac...

dobra laski ja uciekam narazie
milego dnia :tak::-)

reklama
Madzia, to widać że jesteś bardzo rozrywkową mamusią, jak mały z dziećmi się nudzi, a z Tobą nie:-);-) No nic, może jeszcze coś mu się w końcu odmieni:sorry:

Do góry