reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam się i ja z rana prosto z pracy :(
ASIENKA - ja również życzę STO LAT ! i duuużo szczęśćia.
Mała poszła spać o 21 obudziła mi się przed 6 i chciała się bawić, ale jakoś ją ululalałam i o 7 zasnęła a ja biegiem do łazienki, bo na 7 do pracy ... znów się spóźniłam ... ale i tak szybko bo 15 po 7 już byłam :)

Daffi sorka za te kalendarze, ale troszkę późno jednak się dowiedziałam ...

nic sie nie staklo.
ja moje wczoraj dostalam i sa sliczne!
sa rewelacyjne! jestem zadowlona... fakt ze pieknie zrobione ale wysylka 3 kalendarzy kosztowala 11 zl no ale niech jej juz bedzie ze zarobila na wysylce te 3.5:D

reklama

Asienka wszystkiego dobrego w dniu urodzin !!!:-):-)

czesc wszystkim !!

pr wspolczuje mam nadzieje ze lapek zadziala
jak jasio dzisiaj??

larvunia ale masz fajnie ze marcelek chetnie chodzi,ja sie mecze dalej...
chwilami juz wyc mi sie chce jak go tam zostawiam :-(

ide zupke wstawic dzis pomidorowa i pierogi z kapusta :tak:

madzia oj kochana, moze sie uda i Tobie ;-) Twoj maly widze, ze wszystko na placz bierze... Wiesz to sa emocje i nie umie sobie z tym poradzic pewnie. Nie pamietam czy temat byl poruszany, ale moze daj mu do przedszkola jakas jego zabawke? TO czasem pomaga....

raz zabral ze soba to bylo ok :tak::tak:sam mnie wygonil do domu nawet..
ale tylko raz....
a teraz nie chce nic brac ze soba :no:...
juz nie wiem przekupiam go ze cos mu kupie ale i to nie pomaga :no:

Asienka to ja także życzę wszystkiego naj
a moj pawel wczoraj zeby mało problemów było to jeszcze zalał laptopa cola:( na razie sie suszy ciekawe czy bedzie działał ehh zawsze cos, a jak wracal odemnie ze szpitala z drezdenka to gosciu go zachaczyl i urwał mu lusterko od auta... My to jesteśmy pechowce

nie martw sie, ja wczoraj dostalam mandat za predkosc. moj sie wkurzyl jak nie wiem."zawsze ci owatarzam zwolnij, zolnij, nie stac nas na mandaty..." bla bla bla

Magda to ci wspolczuje..
ja nie wiem jaka Julka bedzie pozniej..
teraz wiem ze moglabym ja zostawic z kazdym i tak by nie plakala.

Future hahahah no niezle. dobrze ci mowi Twoj:D
zwolnij zwolnij troszke....
a mowia ze kobiety nie potrafia jezdzic...:D
bez obrazy oczywiscie bo ja uwazam ze i kobieyty i mezczyzni sa na rowni... wsrod facetow tez sa takie sieroty nie kierowcy a uwzieli sie na biedne kobiety....

nie, w motylewie ;( musialam wieczorem odwiezc tate do gorzowa bo mu sie zepsulo auto jak byl u nas, i zostawil w warsztacie u JUrucia w krzeszycach. po drodze jeszcze w nowinach cos zalatwial, zakrecilismy z nowin na gorzow i juz. powiedzialam im, ze jestem w ciazy i ze ich myszy zjedza, to powiedzial jeden policjant, ze on ma duzo kotów. no trudno. zawsze mi sie udawalo dostac pouczenie. w koncu mandat. jechalam 77/h, to powinno byc 270zl, bo zazwyczaj co 10 ponad norme to stówka, ale ja dostalam 100 i 4 puntkty... ale za to spało mi się wyśmienicie. ale mam ochote na kawke...leciutką ;)

z reguly wiem gdzie stoją, i tam zwalniam, no ale sie nie udało ;)
a ja jestem wariat na drodze heheh ;)

Witam:-)
Asienko żyj nam 100 lat w zdrowiu , szczęściu , pomyślności, otoczona bezlikiem miłości!!!:-):-):-)
Larvunia gratuluję Marcelkowego sukcesu!:-) Teraz będzie już tylko lepiej:tak:
Madzia, no właśnie, może Szymkowi pomogło by zabieranie jakiejś ulubionej zabawki ze sobą? Moja Ola zawsze bierze ze sobą swojego ulubionego pluszowego kota, albo nawet dwa koty czasem:-D Ale ja nigdy nie miałam problemu z moimi dziewczynami co do zostawiania ich w przedszkolu, nie płakały nigdy. A Szymek ogólnie lubi przedszkole? Czy tylko "na wstępie" płacze? Musisz z nim dużo o tym rozmawiać, jak przyjdzie z przedszkola, pytaj co mu się tam podobało, a co nie, pytaj, kiedy mu było wesoło a kiedy smutno i dlaczego. Ja moje dziewczyny tak czasem podpytuję, a one uwielbiają taką "zabawę" w uzewnętrznianie się:tak: Czasem można się ciekawych rzeczy dowiedzieć i lepiej poznać uczucia swojego dziecka:tak:
Aneteczka, jak tam mieszkanko, spodobało się??

A ja siedzię w domu z chorą Olą:sorry: I widzę że śnieg zaczyna padać... ehhh dalej zima będzie, a mi już tak wiosną momentami zalatywało;-)
Future Ty piracie!!!!;-)

Ostatnia edycja:
reklama
future niezle szalejesz kobito hehe to maly cos ten mandacik
madzia a wsumie wiesz dlaczego mlody ciagle placze jak ma zostac w przedszkolu? mowil ci?

Do góry