reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no chlopaki wykapani i poszli spac :tak:
a ja dalej ide kartki pisac... ehhh... niedlugo bede miec koszmary przez nie :sorry2:

katgen kochana przyjedz do mnie jutro i pojedziemy razem do g-wa :tak:

reklama
larvunia nic sie nie stalo,ja bym sama dojechala gdybyscie daly cos znac bo moj ten tydzien dojezdza wiec nie byloby problemu,poza tym troche przykro mi sie zrobilo ze ciagle jestem na uboczu,to tak jakbyscie mnie nie lubily bo nawet niepomyslalyscie zeby sie zapytac mnie .....wy se spotkania organizujecie a ja co!!!!!sama jak palec tu jestem nie ma tu zadnej z zwas!!!!mowisz ze odmawiam kochana gorzow jets dla mnie za daleko nie stac mnie zeby tak o se jezdzic jesli mialabym mozliwosc czemu by nie!!!beti nie raz odwiedzilam kasie tez udalo mi sie raz bo to nie problem moj i tak do pracy dojezdza wiec czemu mialabym nie skorzystac..
nie obrazam sie tylko jest mi przykro,bardzo przykro

marzenko... kurde ja sie pare razy wybieralam juz do kaski i chyba pare razy odmowilas... nie pamietam nie bede wyliczac....
no nie rozpamietujmy...
ja nie wiedzialam ze tym razem mozesz podjechac... nie wiedzialam
mnie tez nikt nie odwiedza procz rodzicow nie jestes sama...
ostatnio katgen z beti byly u mnie na andrzejki... a wczesniej nikt
no i raz befatka ale to daaaawno bylo...

i nie wkrecaj ze cie nie lubimy bo inaczej bysmy nie gadaly :-p bynajmniej ja ;-)

reklama
Dobry Wieczór!:-);-) No no, nie było mnie cały dzionek tu prawie, a tu takie akcje odnośnie spotkanka się rozgrywają:-D Larvunia, kurka, jak fajnie że przyjedziesz jutro:-D Ciasteczko jednak też się zdecydowałaś:-D Suuuperr, już nie mogę się doczekać jutra;-) Tylko do Niuski zaraz na gg zagadam, bo w sumie przedwczoraj się umawiałyśmy na jutro, i od tamtej pory nie gadałyśmy, ale mam nadzieję że plany jej się nie zmieniły i będzie z nami:-) Tak, tak, w parku róż, będziemy, wysiądziemy na przystanku przy Ascanie, a w tym parku to już obojętnie w którym miejscu możemy się spotkać, może być plac zabaw:tak:

Do góry