reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Siema laski
Moi spią Jacka uspiłam filmem a Kayke głsakaniam ma sie te patenty hahha
Fajnie ze Wam sie spotkanie udało babolki jak tam kolędujecie to i do mnie zapraszam :p
Dobra spadam umyc okna u mojego ksieciunia w sypialni
bye

reklama
befatka kochana gdybys mieszkala blizej bysmy pewnie odwiedzily...
no moj tez zasypia..., popatrzal jak juleczka wcina butle i w drodze powrotnej butle wolal hhehee, weszlam do domu to ciagle butle chcial hehehe wiec mu dalam... ale najpierw obiadek byl ;-) teraz lezy z butla i zasypia....
mnie tez sie chce spac, ale obiecalam te kartki dzis skonczyc wypisywac :dry:

mi tez bardzo milo bylo was na zywo poznac:-) rowne z was kobity hehe i takie normalne a nie jakies wygórowane pindy:p
a córunia teraz daje mi w kosc!!! hahahha

a Beti juz te zdj wrzucila?? ja nie mam jej adresu do picasy... dajcie znac heheh bo chetnie poogladam sobie i moze cos wstawie:-)

Ja też z chęcią bym sie z Wami spotkała, tylko niestety dla mnie godzina 11 to zbyt wcześnie, ja kobieta pracująca jestem:-D

Mały mi marudzi, śpiący jak diabli ale za nic usnąć nie może:baffled:

Lili- dzieki za odpowiedz. Ja chyba poproszę jednak o te badania tzn morfologie, ewentualnie mocz.

ja pierdziele.....
ale mam nerwa. chyba PSM-a mam. Spać nie wyje, lulać nie, wyje bawic sie nie wyje. nosz....
Jakaś handra mnie dopadła wogole

beacia kurcze wspolczuje ale numer kto by pomyslal, zdrowka dla mezula
dzieki lili za przepis:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry