reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ja też lecę ogarnąć chałupę i pranko rozwiesić, no i młoda mnie wyciąga do sklepu po chrupki i do koni, więc południe mam już odgórnie zaplanowane;-) A teraz się właśnie objadam ciachem:zawstydzona/y:
Upiekłam wczoraj na prośbę mojego M jego ulubione orzechowo - jabłkowe, niebo w gębie;-) Kurcze, a miałam już nie piec, a przynajmniej nie jeść aż tyle:zawstydzona/y:;-)

reklama
lili rzuc przepisem na watku z przepisami skoro takie mniamusne to trzeba zrobic:tak:
przyjemnosc nieraz nie sposob sobie odmowic

hejka co tam lski słychowac :) ja dzis w domku siedze niestety taka ładna pogoda ale moj ma goraczke po szczepieniu 37 i pare kresek wiec posiedze z nim w domciu .:/

no pewnie.....
mi lekarz kazal tez po szczepieniu lep[iej nie wychodzic bo moze byc goraczka! choc moje dziecie goraczki nie mialo ale i tak bym nie wyszla bo wrzeszczala tak ze chyba cale osiedle ja slyszalo i jeszcze dalej...:-p

hejka:-)
my wpadlismy tylko na obiad do domu i dalej smigamy na spacerek z tatusiem:-)
hehe ciekawe jak tam laski u kasi:tak:
na szczepieniu bylo ok:-)dzielny moj chloopak:-D

poczytam wieczorkiem

hejka:-)
my wpadlismy tylko na obiad do domu i dalej smigamy na spacerek z tatusiem:-)
hehe ciekawe jak tam laski u kasi:tak:
na szczepieniu bylo ok:-)dzielny moj chloopak:-D

poczytam wieczorkiem

U kasi bylo istne Babyboom:-) z mlodszego pokolenie byly 4 panny i jeden jedyny marcelek... mial w czy wybierac ale nie chcial:-)
Julka upatrzyla sobie Natalkę moze dlatego ze sa prawie w jednym wieku:-)
Moja córka ku mojemu zdziwieniu byla szczesliwa wsrod tylu ludzi i nie dala koncertu jaki ostatnio dosc czesto dawala!

czesc :-)

marzenko kochana nie pomyaslalam o Tobie, wybacz... ale to moze dlatego ze ostatnio nam tyle razy odmowilas... Wogole ja jechalam z asia ktora ma 2ke dzieciolkow a ja nie mam az tyle miejsca by wszystkie zabrac :sorry2: Sorki ze wczesniej znaku nie dalam , to byl spontan :sorry2:

lili jaki miedzyrzecz byl?? kurna ja nie z miedzyrzecza :-D:-D:-D
a jutro tez z checia sie spotkam i z Toba :tak::-D
asia jedziemy jutro do g-wa do lili?? :-D:-D:-D

hehehehe bedziemy tak wszystkie odwiedzac po kolei hehehehehehhe :cool2:

daff kochana milo bylo Cie poznac w realu :tak: corunia swietna czarnula ;-)

katgen babolu i beti ciezarowko !!!!!... jak ja za Wami tesknilam!!!! ;-)

Ostatnia edycja:
hehehehe widzisz tak tesknilam ze wszedzie Cie widze hehehe juz poprawilamm, chodzilo mi o asie ;-) nasza asienke ;-)
katgen PAMIETAJ O WEEKENDZIE!

reklama
Do góry