reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GINEKOLOG z Krakowa

Jeśli mogę się dołączyć to ja polecam dr Jana Kusia
Przyjmuje w gabinecie na ul. Mieszczanskiej
pracuje w szpitalu Narutowicza
mily, rzeczowy, kompetentny, wizyta z usg 120 zl
nie robi genetycznego 3d , miedzy 12 a14 tyg mierzy przeziernosc karkowa

Dzieki niemu mam wspaniałego synka. Po ciąży pozamacicznej i problemach z zajsciem w ciążę on nigdy nie zwątpil w to ze będę mama i udało się

poleciłam go moim koleżankom i są zadowolone, ogromnym plusem jest to, że pracuje w szpitalu i jest przy porodzie, urodziłam SN i był z nami pan dr.
Naprawdę go polecam...
całą ciążę wychodziłam z jego gabinetu z uśmiechem na ustach - moja ciąża przebiegała prawidłowo, więc nie do końca wiem jak prowadzi ciąże "problematyczne".

http://www.jankus.viapc.pl/

Ostatnia edycja:
reklama
kolakinka jeśli chodzi o USG to znalazłam w sieci badzo dużo pozytywnych informacji o gabinecie usg na ul. Oboźnej 4 (www.dobreusg.pl) i na to usg między 11 a 14 mc wybieram się właśnie tam.
Tam przyjmuje dr Wiecheć i dr Nocuń.
Bardzo polecam.
Robiłam 3 usg -po jednym w każdym trymestrze.
Ale chciałabym uczulić na jedną sprawę - nie ma co czekać z umawianiem się na wizytę, tylko umawiać się szybciutko, bo terminy wizyt są odległe.
W 7 tc dzwoniłam i ledwo udało mi się wcisnąć na termin odpowiedni, tj 12 tc skończony.

Byłam !!!!!!!!!!!
Jestem bardzo zadowolona! Dziękuje :)
Będę już tak chodzic do końca ciąży.
W końcu ktoś odpowiedni na właściwym miejscu :-)

dziewczyny usg u Nocuń i Wiechecia lepiej zrobić na pl. Szczepańskim,
mają tam doskonały sprzęt, cena ta sama

Wiecheć już nie pracuje na Szczepańskim. Wiem to na 100 %, bo ostatnie USG u niego na Szczepańskim miałam końcem czerwca i to był ostatni dzień jego pracy tam. Teraz ma pracować prywatnie tylko na Oboźnej a w planach mają przeprowadzkę z Oboźnej do jakiejś innej lokalizacji ale konkretów mi nie podał. Mówił, że może coś jesienią się zmieni i wtedy wrzucą info o innym adresie na stronkę dobreusg.pl.

Ja od 13 lat korzystam z porad leczenia porodów u lekarz z Kopernika doktor Wolak przyjmuje na Lipskiej jak dla mnie super lekarz super człowiek taki na luzie zawsze mogę do niego zadzwonić a to bardzo ważne .

Polecam dra Kszyka z Medicover! Przeniosłam się do niego w połowie ciąży od dr Wójcik, która była wiecznie zirytowana moimi pytaniami i wręcz wyganiała mnie z gabinetu po 5 minutach. Bardzo dobrze poprowadził moją ciążę do końca, wcześnie wykrył u mnie cholestazę. Jest do tego bardzo sympatyczny i miły. Będę chciała, żeby poprowadził moją kolejną ciążę.

reklama
niemartwsie, też prowadzi moją ciążę od początku także potwierdzam i polecam! Niestety dla nas ciężarnych Pan doktor idzie na urlop od 12.11 do 13.12. i zastępuje go między innymi dr Wójcik :(

Do góry