reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ginekolog w Trójmieście

Witam!

Ja jestem jeszcze niedoświadczona, więc moje pytania mogą być głupie ;]

Jaka jest różnica w wizytach prywatnych a na NFZ? Jak lepiej chodzić? Ile to kosztuje?

Jak często trzeba chodzić na wizyty? Czy wszyscy lekarze mają w gabinetach usg i jak często trzeba robić usg?

Może któraś z Was mi opowie jak to jest z tymi wizytami jak i co najlepiej załatwić, bo ja jeszcze niebardzo się orientuję ;]

Z góry dziękuję za jakąś odp ;]

reklama
Polecam Dr Sławomira Birkholza, jestem jego pacjentką od 15lat. A teraz prowadzi moją pierwszą ciążę. Chodzę do niego prywatnie jednak kiedy potrzebowałam pilnego zabiegu, przeprowadził go przez NFZ.
Jeżeli chodzi o usg prenatalne polecam dr Gniadka.

Lepiej jest oczywiście prywatnie, bo bez kolejki i sama wybierasz lekarza. Czasem da się też przez NFZ, np Sambor Sawicki przyjmuje i tak i tak, swoją drogą godny polecenia lekarz. Z zabiegów to najczęściej cytologia i kolonoskopia , to jak często powinnaś robić sobie USG poradzi Ci już lekarz.

ostatnio trafiłam do dr. Małgorzaty Czupryniak. przyjmuje w szpitalu studenckim albo prywatnie na suchaninie i teraz prowadzi moją drugą ciążę. poprzednio chodziłam do dr. Salwacha i porównując tych dwóch lekarzy, do niego nie wrócę.

ja chodzę do Stencla w invikcie, ale wcześniej chodziłam do dr Tomczyk tylko nie wiem gdzie ona teraz przyjmuje...kiedyś na żabiance w medycynie rodzinnej

Cześć dziewczyny, rzeczywiście wątek zamarł, a ja już ginekologa wybrałam, a raczej ginekolożkę, panią Pilarską z przychodni NZOZ Gdynia Śródmieście. No i trafiłam rewelacyjnie. Aktualnie jestem w 17 tygodniu ciąży i za dwa dni idę na kolejne badania. Kobietka jest przesympatyczna i wie co robi. Gorąco polecam, chociaż może być problem żeby się do niej zapisać, bo walą do niej tłumy. Ale kobiety w ciąży u niej zawsze znajdą miejsce.

Ja także chodzę do doktor Pilarskiej - jestem bardzo zadowolona, zdecydowanie polecam, bardzo dobre podejście do pacjenta :):)

Witam,

ja polecam doktora Goworka. Przyjmuje na Karwinach, a pracuje w szpitalu w Wejherowie. Najfajniejszy lekarz jakiego znam, ciepły, przyjazny i ma się do niego zaufanie.

reklama
Do góry