CzekamNaMojCud
Początkująca w BB
Soszko tez ma same negatywne opinie. A jestem z niej zadowolona. Trzeba sprawdzić samemu, w internecie można znaleźć wszystko ale nie zawsze prawdę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tam byłam na kilku wizytach i polecam. Okazało się, że ze względu na ciąże mnogą muszę iść do poradni patologii ciąży przy usk, ale tak to bym została u Kuczyńskiego. Jeżeli ciąża przebiega normalnie wal do niegoHej poleca ktos doktora Kuczynskiego z transportowej?
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem po 2poronieniach i sie pytal czy napewno chce u niego ciaze prowadzić a ja ze takJa tam byłam na kilku wizytach i polecam. Okazało się, że ze względu na ciąże mnogą muszę iść do poradni patologii ciąży przy usk, ale tak to bym została u Kuczyńskiego. Jeżeli ciąża przebiega normalnie wal do niego
Zanim trafiłam na niego to bywałam u Antychowicz-Kulczyk na Mieszka I i zdecydowanie panią odradzam.
dla mnie bardzo dobrze ciążę prowadziJa do niego wrócę po ciąży trzymam kciuki oby wszystko ;poszło dobrze
Ja tam byłam na kilku wizytach i polecam. Okazało się, że ze względu na ciąże mnogą muszę iść do poradni patologii ciąży przy usk, ale tak to bym została u Kuczyńskiego. Jeżeli ciąża przebiega normalnie wal do niego
Zanim trafiłam na niego to bywałam u Antychowicz-Kulczyk na Mieszka I i zdecydowanie panią odradzam.