reklama
tu masz stronę Wiechecia: Kontakt | www.dobreusg.pl
Mam pytanie, gdzie w Krakowie mozna niedrogo (poniżej 200zł) zrobić USG 3d/4d? Niestety takie centra jak Ultramedica bardzo się cenią i USG kosztuje 280 zł.
Od dzisiaj w ULTRAMEDICE w Krakowie jest promocja badan USG 3D HDlive za 199zł ! Przynajmniej na pierwszej stronie mają taka informacje... nie dzwonilam jeszcze. Tam teraz jest najlepszy sprzet w Krakowie to HDlive właśnie.
W
wesolutka85
Gość
toska dziękuję! Zarejestrowałam nas na przyszły tydzień, cena faktycznie 199 zł!
Dziewczynym ja również robiłam USG genetyczne I trymestru u dr Wiecheć. Goraco polecam. Rzeczowy i bardzo kompetentny lekarz. Odpowiada na dodatkowe pytania, nie spieszy się nawet pomimo opóźnienia. Na zakończenie wizyty dostalismy zdjęcie , niestety bobas w 13 tygodniu byl wiec zdjecie nieco nieczytelne, natomiast sam obraz w trakcie USG bardzo dobrej jakości.
Ja byłam na wizycie na ul. Felińskiego.
Czy z USG II trym. mozna dostać płytke z nagraniem przebiegu badania? Z pierwszego USG nie dostałam, nie wiem czy to dlatego ze nie ma takiego zwyczaju podczas I trym, czy to dlatego ze o to nawet nie zapytałam.
Czy ktoras z Was robuła już USG połówkowe na Felińskiego?
Czy z USG II trym. mozna dostać płytke z nagraniem przebiegu badania? Z pierwszego USG nie dostałam, nie wiem czy to dlatego ze nie ma takiego zwyczaju podczas I trym, czy to dlatego ze o to nawet nie zapytałam.
Karuzela
Fanka BB :)
Dziewczynym ja również robiłam USG genetyczne I trymestru u dr Wiecheć. Goraco polecam. Rzeczowy i bardzo kompetentny lekarz. Odpowiada na dodatkowe pytania, nie spieszy się nawet pomimo opóźnienia. Na zakończenie wizyty dostalismy zdjęcie , niestety bobas w 13 tygodniu byl wiec zdjecie nieco nieczytelne, natomiast sam obraz w trakcie USG bardzo dobrej jakości.
Aby dostać płytkę z nagraniem należy uprzedzić lekarza przed badaniem, że chcemy mieć pamiątkę- wtedy nie ma z tym najmniejszego problemu
Karuzela
Fanka BB :)
Dziekuje Karuzela za odpowiedz
Nastepnym razem napewno poprosze. Dzidzia juz troche wieksza bedzie to i wiecej bedzie do ogladania
A nie wiesz czy dodatkowo placi sie za plyte?
życze Szczęśliwego Nowego Roku 2013!
Niestety nie wiem ponieważ my dopiero po badaniu USG przypomnieliśmy sobie o płytce i dostaliśmy tylko info o tym, że następnym razem trzeba poinformować przed badaniem, nic nie wspominano o dodatkowej opłacie, zawsze możesz przedzwonić na Felińskiego i spytać.
reklama
Dziewczyny a jesli chodzi o USG połówkowe, to w którym tygodniu najlepiej je zrobić?
Jestem umówiona dokładnie na 19 tydzien i zastanawiam sie czy aby nie za wczesnie. Niby na stronie u gr wiecheć wyczytałam ze najlepiej robic miedzye 18-20 tygodniem, ale na innch stronach z kolei piszą ze lepiej po 20-21 tygodniu.
Jak wam się wydaje?
Jestem umówiona dokładnie na 19 tydzien i zastanawiam sie czy aby nie za wczesnie. Niby na stronie u gr wiecheć wyczytałam ze najlepiej robic miedzye 18-20 tygodniem, ale na innch stronach z kolei piszą ze lepiej po 20-21 tygodniu.
Jak wam się wydaje?