reklama
Robilam USG 3d w ULTRAMEDICE i moge polecic. Ale faktycznie badanie robione przez lekarza-mezczyzne- b. bolalo, czulam doslownie jak glowice "przeskakiwala" na glowce naszej coreczki. Bylismy tam kilka razy na tzw. "dogrywkach" poniewaz Mala tak sie ukladala,ze nie mozna bylo dokonac pomiarow- oczywiscie kolejne wizyty byly juz bezplatnie. I przyjmowala nas b. sympatyczna Pani doktor. Spokojna, fachowa,odpowiadala na wszelkie pytania i co wazne nie spieszyla sie, tylko wszystko dokladnie nam pokazywala i omawiala. Na badaniu bylam w styczniu wiec nie wiem czy personel sie zmienil
SOFIMED, ul. Norymberska, na Ruczaju. U dra Piotrowskiego Cena 250 zł, można dostać płytkę z nagraniem, badanie nic nie boli (nawet nie wiedziałam, że może boleć, gdyby nie Wasze wypowiedzi), dr wszystko tłumaczy, pokazuje, co widać na monitorze.
my chodzimy do Volumedu na ul. Zdrowej, mamy tam poleconą panią dr - Agnieszka Nawara-Baran - i byliśmy tam dwa razy. cena bodajże 300zł <w tym momencie nie jestem pewna>, pani dr bardzo delikatna, przepraszała, że może boleć <bo mamy trochę tłuszczyku i musiała nieco mocniej docisnąć gdzieniegdzie>, ale ja nie zauważyłam żadnego dyskomfortu nawet, baaaaardzo dokładnie nas wyoglądała, na płytce dostaliśmy multum zdjęć i kilka filmików. generalnie - bardzo polecam. jedyny minus był organizacyjny, każda wizyta niby umówiona na godzinę, a musieliśmy dość sporo <tak ok. 40 min> poczekać, bo poprzednie się przeciągały.
Ag - KrK 89
Fanka BB :)
ha! ja na usg genetyczne i połówkowe też byłam w Volumedzie u dr. Radeckiej super kobieta, prowadzi moją ciąże z tym, że na wizyty nie chodzę do Volumedu;-)
Polecam dr Wiecheć. Ja robiłam badania w kwietniu i płaciłam 200zł to strona przychodni: Pracownia USG i badań prenatalnych - dr Marcin Wiecheć - Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej w Krakowie nie trzeba miec skierowania - wystarczy zadzwonic i sie zarejestrować
Kasienka_
Fanka BB :)
KOBIETKI TO NIE ZADNA REKLAMA
jesli ma ktoras ochote i bedzie sie lapac na termin i chce zaoszczedzic jakies 200-250 zł na porzadne badanie USG i ma troche czasu w dany dzien mozna sprobowac zrobic sobie USG na szkoleniach (badania robia bezplatnie, najpierw robia usg ci co sie szkola a pozniej Ci co przeprowadzaja te szkolenia juz bardzo dokladnie), ja bardzo chcialam ale niestety nie zalapalam sie w trzecim trymestrze terminem
tu jest stronka kalendarza szkolen Terminarz - Małopolskie Warsztaty Ultrasonografii w Położnictwie i Ginekologii
a tu jest stronka kontaktu gdzie mozna sie na cos takiego rejestrowac Kontakt | www.dobreusg.pl
jesli ma ktoras ochote i bedzie sie lapac na termin i chce zaoszczedzic jakies 200-250 zł na porzadne badanie USG i ma troche czasu w dany dzien mozna sprobowac zrobic sobie USG na szkoleniach (badania robia bezplatnie, najpierw robia usg ci co sie szkola a pozniej Ci co przeprowadzaja te szkolenia juz bardzo dokladnie), ja bardzo chcialam ale niestety nie zalapalam sie w trzecim trymestrze terminem
tu jest stronka kalendarza szkolen Terminarz - Małopolskie Warsztaty Ultrasonografii w Położnictwie i Ginekologii
a tu jest stronka kontaktu gdzie mozna sie na cos takiego rejestrowac Kontakt | www.dobreusg.pl
reklama
Znalazłem tutaj różne opinie i w sumie ... zastanawiam się nad tym jaka cena za takie usg jest wyjątkowo niska i korzystana, a jak wyjątkowo niska i już podejrzana? A jaki próg to cena, która faktycznie jest czystym zdzierstwem? Nie pamietam dokładnie ile my płaciliśmy przy naszym pierwszym dziecku, niemniej jednak przygotowując się do kolejnego zbieram takie informacje- może pomożecie?