reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gdy mąż nie chce seksu...

reklama
No ma ja pracuje od 6 do 15 potem idzie spać budzi sie po 2 h trochę gra na tel i o 21 kładzie małą spać.. w tygodniu ja wstaje do małej a w weekendy on . A wszystko sie zaczęło juz wcześniej po prostu wydaje mi sie ze on już yak ma ze raz na tydzień i mu to starcza . Ja byłam jego pierwsza partnerka z którą miał zbliżenie i na początku cały czas non stop a potem stopniowo coraz mniej ... tylko mam trochę w psychice z tym moim brzuchem ...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Amcia ja jestem w ciąży i przytyłam 15 kg mam duży brzuch więc po porodzie też mi zostanie na brzuchu nie mam jeszcze rozstępów ale na boczkach mam i to bardzo wielkie i czerwone o moich piersiach nie wspomne jakie sie zrobiły ''ochydne'' mój facet miał opory żeby ze mna uprawiać seks ale nie dlatego że boi sie o małą tylko że głowa boli zmeczony jest itd. Ale ja sama pierw musiałam sie zaakceptować kupiłam piżamke z koronki :D fakt komicznie wyglądałam ale jemu chyba podpasowało .. Więc nie łam się :* porozmawiaj z partnerem bo może boi się że za szybko po porodzie że coś może Ci się stać ale także zaakcpetuj swoje Ciało bo każda kobieta po ciąży i w ciąży jest Piękna mimo rozstepów i dużego brzucha a wiecie dlaczego tak jest ? bo My Kobiety poświęcamy Swoje Ciała dla naszych Maluchów i to jest najpiękniejsze ....

Amcia ja jestem w ciąży i przytyłam 15 kg mam duży brzuch więc po porodzie też mi zostanie na brzuchu nie mam jeszcze rozstępów ale na boczkach mam i to bardzo wielkie i czerwone o moich piersiach nie wspomne jakie sie zrobiły ''ochydne'' mój facet miał opory żeby ze mna uprawiać seks ale nie dlatego że boi sie o małą tylko że głowa boli zmeczony jest itd. Ale ja sama pierw musiałam sie zaakceptować kupiłam piżamke z koronki :D fakt komicznie wyglądałam ale jemu chyba podpasowało .. Więc nie łam się :* porozmawiaj z partnerem bo może boi się że za szybko po porodzie że coś może Ci się stać ale także zaakcpetuj swoje Ciało bo każda kobieta po ciąży i w ciąży jest Piękna mimo rozstepów i dużego brzucha a wiecie dlaczego tak jest ? bo My Kobiety poświęcamy Swoje Ciała dla naszych Maluchów i to jest najpiękniejsze ....
Kochana masz 100% racji ale jakoś nie potrafię.. z partnerem juz ok ale brzuch nadal jest a jak u Ciebie? Jak maleństwo?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

póki co nie chce sie ruszyć na ten świat :) jestem tak opuchnięta że wyglądam jakbym miała wybuchnąć :* ale wiesz nawet się tym nie przejmuje , nie będę sie glodzić ani nic tylko jak urodze to długie spacerki z małą a kiedyś to pomysle o siłowni :D

Milinka super ze się zaakceptowałas, ja miałam z tym duży problem, chyba nawet do dzisiaj mam ehhh. Trzymam kciuki za szybki bezbolesny poród ;*

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dziękuję aga1993. jeszcze 2 dni do porodu a nic się nie dzieje... ale za to te inny sprawy wróciły na dobry tor ☺ więc jest dobrze odbylam rozmowę o moich roztepach I stwierdził ze mu już nie przeszkadZają :-)

reklama
Do góry