reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

oj przecie wiem, że żartowałaś ;)))
jakoś takoś intuicja jabłko nie bałam się dać wcześniej a chrupka się boję i już jakaś schiza czy coś :)

reklama
U nas też była już Dynia z ziemniakami, marchewka z ziemniakami, Zupka marchwiowa z ryżem, zupka marchwiowa z jarzynkami Na obiadki. A na deserki jabłuszko, słodka dynia z jabłuszkiem, jabłka z różanym puree, marchewka z jabłkiem.To wszystko się sprawiło i jest wporzadku, smakuje i nic się nie dzieje od 2 tygodni.. jedyne co nie przypasowało bo uczuliło to brzoskwinia i tego się wystrzegamy.

Oto Adaśko:)

1.- Zjadłem wszystko, haha:)
2.- Serenada po obiednia:)
3. - Hahaha ale się najdłem, teraz można poleżeć.
4. - HEYAH :):):)
5. - Marchewka z ziemniaczkami w roli głównej.

Załączniki

• blee.jpg
    blee.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 44
  • ooh jakikie dobre.jpg
    ooh jakikie dobre.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 42
  • ll.jpg
    ll.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 40
  • heyah.jpg
    heyah.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 39
  • mm.jpg
    mm.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Nadineczka dobrze, że wiesz bo ja Cię lubić i nie chcieć się narazić :D

Dziewczyny - chłopaki na fotach cudowne!!!Sami uwodziciele na styczniówkach rosną czy jak?

Klara Ty uważajta bo jak mi się narazić to ja wyzywać na wojnę cyckowo-klatowo-mlekową:-D:-D:-D albo schaboszczakiem dostaniesz w łeb:-D:-D:-D co wolisz:-p

ależ tu się posypały foty towarów:-):-):-):-):-)
zazdroszczę Wam tych zdjęć z uśmiechami no ja nie mogę złapać młodej jak się chichra bo zaraz ją ciekawi aparat:sorry2:

Bartuś i Adaś to widać, że radosnymi dziećmi są. A te uśmiechy rozbrajają po prostu :-)
Nadineczka, no właśnie, domagam się nowych zdjęć Polci, ale już! ;-)

Tata mówi ze Alanek to kopia Dominisia i faktycznie coraz bardziej się w tym uswiadamiam:-)
na tym drugim jaka fajniutka minka:-D

A my dzisiaj zrobiliśmy TO. I od razu okazało się, że mamy w domu znawczynię ;-):-D
słodziutko zajadamy i faktycznieta rączka normalnie the best:-D
widać jak suuper smakuje:-)
A oto 4-miesięczny Bartuś

Uploaded with ImageShack.us

słiczniutki:-)
Oto Adaśko:)

1.- Zjadłem wszystko, haha:)
2.- Serenada po obiednia:)
3. - Hahaha ale się najdłem, teraz można poleżeć.
4. - HEYAH :):):)
5. - Marchewka z ziemniaczkami w roli głównej.
nie no bomba super dzieciaczki zajadają:-)

reklama
Bartuś i Adaś to widać, że radosnymi dziećmi są. A te uśmiechy rozbrajają po prostu :-)
Nadineczka, no właśnie, domagam się nowych zdjęć Polci, ale już! ;-)

No właśnie Nadineczka, ale już tu nowe zdjęcia Polci prosimy....
a na wojnę mlekowo- cycową się nie piszę bo mam tylko preparat mlekozastępczy, nic więcej :p
Mogą być schabowe, albo karkówka!!!!

Do góry