reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Dzieciaki super. Bodzinka fajnego kota macie. Agaj jaka panienka wam wyrosła i strojnisia, podobna do tatusia. Sunflower - ojoj z takiej kruszynki fajna dziewuszka wyrosła. Te jej długie włosy - jestem pod wrażeniem. Ag - synek podobny do Ciebie. Smile - fajne masz buty - lubię takie. Antek rzeczywiście wysoki. Hubert faktycznie jak dwu latek i jak włosy pojaśniały i jakie gęste. Patrzę sporo tortów z Kubusiem Puchatkiem. Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam z ostatnich stron.

Akurat przerzucałam zdjęcia z aparatu i tak wpadły mi w oko ;-) Na drugim Hubert i jego ulubiona ostatnio zabawa-wchodzenie do skrzyni na pościel ;-)
100_4382.jpg100_4418.jpg

Buzc, ale Ty masz wielkiego mężczyznę w domu :) A skrzynia na pościel u nas też jest szałem - najfajniej Franek wygląda, jak próbuje uciekać, żeby go stamtąd nie wyjąć, i plącze się między poduszkami ;)

reklama
Do góry