reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

reklama
Serdecznie Wam dziewczyny dziękuję:)

Dojechaliśmy do domu po prawie 10 godz jazdy, co można określic jako "szybką podróż" (bez tirów itd). Do wawy jechaliśmy jakieś 3 godz dłużej.. Jak pomyśle ze za niecały mies kolejne pakowanie to ...

Zapomniałąm napisać, ze po CZD krążą pogłoski o likwidacji rehabilitacji.. Mówia o tym wszyscy.. W XI jek byłam z małym w CZD zlikwidowano połowe łóżek na oddziale u góry, wtedy obiecywano zwiększenie miejsc na oddziale dziennym i dopłaty do hotelu (teraz za 1 nocleg płacimy 70kilka zł). Od poczatku nie wierzyłam w te dopłaty.. A tu teraz taka informacja.. W takich chwilach nachodzi mnie gorzka refleksja: może w takim razie należy zlikwidowac OIOMy noworodkowe? No bo po co one? Po co?? Żeby ratowac dzieci a potem niech rodzce się patrzą i rozpaczają, że nie ma komu pomóc ich dziecku?? Brak słów..

Ide spać, bo ledwie na oczy patrzę już

Oooo, nie karmisz już???:)
Mój mąż uświadomił mi dzisiaj, że jutro mamy 13 rocznicę ślubu.. Zapomniałam na śmierć! Wszystko postawione na głowie:)

Kochanie, umknęło Ci coś, nie karmię już jakiś czas....jak przestałam od razu pojawiła się seria zapaleń oskrzeli... ale nieważne, nie umiem zdać dziś egzaminu. zapamiętałam umowę i "rzuciłam karmienie" przed wakacjami. a po prawdzie Seba sam rzucił:):):)

Aga cudnie !!!
na pewno bardzo przeżyłaś wizytę u psychologa bo jak napisaąłś o swoich emocjach to i mi się łezka zakręciła:)
zróbcie sobie koniecznie jakiś niedzieciowy przent z okazji rocznicy!!!

NIe było mnie tutaj cały weekend, a tu takie wspaniałe wieści! Super, to mało powiedziane!!!Agnieszka należą Ci się ogromne gratulacje!!!! Cieszcie się teraz spokojem w rodzinnym gronie. I oczywiście wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!!! My swoją mamy równo za tydzień ;)

reklama
Do góry