reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

franiowa a ja dziś przypadkiem przeczytałam twój 1 wpis . i wiesz co mimo ze sie nieznamy jestem z ciebie dumna , z ciebie i twojego dzielnego szkraba . obyśmy wszystkie miały tyle siły , wiary i miłości , ... kurna aż mi sie łezka zakręciła .. zmykam by sie nierozbuczeć a wam życze słoneczka nad tym morzem :)

reklama
Mnie też cieszą postępy Frania,prawdziwy z niego robocop!
Aga jeśli chodzi o ten jadłospis to chciałabym dowiedzieć się jakie ilości i co zjada Franio.Moja córka jest trochę starsza ale mniejsza i straszny z niej niejadek.Na początku od lekarza dostałam schemat żywienia niemowląt ale on nijak nie pasuje do mojego dziecka.Porównując ilości proponowane w tym schemacie a to ile zjada moje dziecko to można się załamać.Ten schemat to dla dzieci urodzonych w terminie.Dlatego właśnie pytam o to.

Wpadłam tylko wkleic kilka zdjęć

lT3jf6GCZXa3OjyHpX.jpg

KVv5XVrbz3l2VtVHTX.jpg

dzis, kilka minut przed 19
2exF2iXrIRVYag5owX.jpg

Sg7LgrHh8BDTY2pmgX.jpg

Aga widzę że cieżko pracujecie i to z teletubisiami w tle (one potrafią ratować sytuację, u nas ostatnio tez krecik jest cool - polecam, myslę że mógłby się Franiowi spodobać:)) dużo siły i efektów życzę, uściskaj przystojniaka:)

Tym razem to macie wyjątkowo napięty harmonogram. Brawa dla Frania, że tak dzielnie ćwiczy, bo faktycznie niejeden dorosły nie dałby rady.
FraniowaMamo, życzę dużo siły, bo widać, że takie ciągłe wyjazdy bardzo Was męczą. I oczywiście - jak najlepszych efektów wysiłku Twojego i Frania :-)

Z Frania to już kawał chłopa! Przy mojej chudzince to nie widać,że jest wcześniakiem.Niedawno byłam w przychodni i pewna pani podeszła do mnie i spytała o wiek dziecka bo "tak szybko biega,taka ruchliwa a taka chuda".Ja ją spytałam, a ile by dała?.Na to ona"no pewnie rok ma".Wyobraźcie sobie jej zdziwienie, gdy jej odpowiedziałam,że córka ma 2 lata!
Brawa dla Frania!

reklama
Do góry