reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

FOtO LIPCOWYCH MALUSZKOW:)

reklama
Ale ślicznosci z waszych dzieciaczkow

Eijf - Lily super sobie radzi. Ambitna dziewczynka! Jeszcze chwilka i pojdzie do przeodu. Potem juz tak nie poklikasz na kompie bo bedziesz miala oczy do okola glowy :-) wiem po sobie.
Super sobie radzi z trzymaniem buteleczki. Brawo no i nozkami sobie niezle pomaga

Myszka - ale Ninka slodka! Widze, ze juz obnizone macie łozeczko ja tez sie powoli zastanawiam. Tylko, ze moj maly to malo co w łozeczku przebywa.

peemka - chrupek super wcina chrupeczka

kasiamaj - ale fajna fotka dwoch slodziaczkow

madzia - Julcia jak Modelka!

DSC_0133.jpgKopia z DSC_0045.jpgDSC_0139.jpgDSC_0140.jpgDSC_0055.jpgDSC_0126.jpgKopia z DSC_0028.jpg

Marcel juz tak wstaje po zabawki? no jestem w szoku!!! Pola ledwo siedzi posadzona, bo sama tez nie.... załamię się!

ehhh ja to może na szybko synka zmajstruję. Joaszka naprawdę masz przepiękną córeczkę. Urzekła mnie niemiłosiernie ;-) Zębolek kochany.

hehe:-)Mamusie miała zawsze słabość do młodszych facetów, to może i córka nie pogardzi?:-)Także jakby co, wstępnie zaklepane:-D

ps.ten włochaty "cyc" na zdjęciu, to nie mój:-D

Ostatnia edycja:
w zwrotnym tempie? Mi sie wydaje, ze normalnie sie rozwija. Chociaz jak porownuje z innymi znajomymi rowiesnikami to rzeczywiscie jest wiele do przodu. Ja sie ciesze, bo balam sie ze bedzie wiele opozniony przez to ze urodzil sie w zamartwicy a on super sie rozwija. Oby tak dalej.

madzik-my poki co jeszcze w wannie na lezaco.ciekawe czy pozniej mala dluzej pobedzie bawiac sie przy okazji

arlecia-zdjecia jak zwykle cudne i ze smakiem.szczegolnie 3 i 4 to moje faworyty:)

reklama
Do góry