reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

ja tez mam taki rogalik do karmienia i tez ja zaczeła na niego kłasc, a wole jednak karmic na rekach.
wczoraj położyłam ją na brzuszku na rogalu i przyszli goscie, mała po chwili zasneła tak:

DSCF0343.jpgaz sie bałam że jej niewygodnie ale jednak nie.

DSCF0341.jpga tu juz nie spi

i jeszcze pozycja na plecach :
DSCF0332.jpg

i jeszcze wczoraj usneła tak, dopiero jak założyła sobie pieluche na twarz to usneła, tez ja co chwile kontrolowałam zeby sie nie udusiła ale jej takie ektremalne pozycje pasuja ( ma to po tacie)
DSCF0330.jpg

reklama
ligotka- fajna fotka;)

doriss - pozycji Twojej niuni nikt nie przebije :)))

bobomamo- gratulacje dla niuni Izuni ;)))

a ja jakt to zobaczyłam nie mogłam się oprzeć

DSC02057.jpg
tytuł: ja tobie mówie mówie...

Wiecie to jest tak, że dopoki sie nie jest w danej sytuacji to człowiek myśli, że sobie nie poradzi, że nie ogarnie całego tego chaosu. Ale jak się nie ma wyjścia to się zaciska zębiska i jedziemy do przodu :tak:
Wiadomo czasu wolnego jak na lekarstwo i zamieszania równie więcej ale ile szczęścia z takich dwóch małych mężczyzn. Jak się zaczynają uśmiechać to zapomina się o tym, że przez ostatnią godzinę darli się w niebogłosy bo akurat mieli życzenie by być na rączkach a mama ich nie wzięła :-D
Dochodzimy do wprawy z organizacją czasu i zadań :cool2:
Teraz uważam, że "pojedyńcze mamy" to mają tyle czasu wolnego że hoho
Buziaki dla Wszystkich mam i ich maluszków:happy2:

Widzisz Figuniu a nie mowilam ;-).Ja tez zaciskalam zeby i to niejednokrotnie a mezus pracowal 70-80 godzin tygodniowo.Pod nosem smialam sie z mamusiek pojedynczych ze nie maja zielonego pojecia o czym mowia nazekajac na brak spania i czasu...
Buziaczki wielkie dla Was i duuuzo sil
P.S. Poczekaj az zaczna raczkowac i chodzic hihihi

reklama
Sliczne dzieciaczki, jak szybko rosna i sie zmieniaja :) a to nasze zdjecia ze spacerku

Załączniki

• 31.jpg
    31.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 114
  • 33.jpg
    33.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 85
  • 27.jpg
    27.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 88
Do góry