reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

mój uchachany Igorek:-D

P3200084.jpg

reklama
pierwsza wizyta przyjęciowa Viktorii - 2 urodzinki kuzyna Nikodema - na zdjęciu solenizant;)
DSC02137.jpg

rodzinnie w 3/4:)

DSC02139.jpg
te bieszczady mają znaczenie symboliczne - bo zarówno owieczka jak też nasza niunia - stamtąd pochodzą ;)

a tu wygłupy tatusia ;)

DSC02130.jpg

a tu mamusine przymiarki...hmmm..w czym na imprezkę - czyli dylematy młodej damy:)

tron1.jpg

wygrał jeans- co widać wyżej, ale z racji że tato umorusał plackiem - został wymieniony na klasyczna czerwień;))))

i po imprezce ...

DSC02004.jpg

Ostatnia edycja:
DorissŁ zdjęcia super - ostatnie najlepsze :)

Powiedz mi odnośnie tej pieluchy, czy ona jest jakaś usztywniona trochę ? Z jakiego materiału jest uszyta ?

DorissŁ zdjęcia super - ostatnie najlepsze :)

Powiedz mi odnośnie tej pieluchy, czy ona jest jakaś usztywniona trochę ? Z jakiego materiału jest uszyta ?

nie znam sie na materiałach :)) ale jest taki zwykły ale w srodku jest wszyta flanela. Chodzi o to zeby bylo sztywno, mozna np to zrobic ze sztrukcu. Im bardziej sztywno tym lepiej :))

sliczne mamy dzieci ::

Ostatnia edycja:
vikingus widze ze nie jestem sama, ja to biegam od szafy u malej do sypialni gdzie ja przebieram i donosze co chwilke jakies ciuszki, zmieniam, dopasowuje itd... jak mamy gdzies wyjsc to juz rano szykuje ciuchy sobie i malej...

Dzieciaki sliczne uwielbiam tu zagladac!

a czy wasze małe babeczki nie protestują przy tych przebierankach?:)))
bo moją ubrać to trza mieć anielską cierpliwość hehe, teraz to bluzkę założyć jest wrzask
a ja bym chętnie postroiła i poprzebierała :))))

reklama
supr fotki, szoda ze nie możemy sie spotkać z naszymi dzieciaczkami,
ale by bylo duzo bobasów .
Vikiigus
piękne sukieneczki

Do góry