reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
mamaflawi Jurand nie raczkuje :-:)-:)-(, tylko pełza, a na cztery łapy cały czas wskakuje, podnosi się na wyprostowane nogi, pada na brzuch i się wścieka. Nie wiem co chce.
ardzesch wiesz ja ci mogę obiecać Juranda za zięcia, ale jak on będzie miał mój charakter to współczuje Mili :-D:-D:-D.
wszystkim dziękuje za miłe słowa :-):-):-)
dzieciaki są cudowne
Daggy ze zdjęcia małego wynikało mi, że starsza z ciebie kobieta, a ty młoda pupa jeszcze
agi Miłosz wreszcie się uśmiecha :-):-):-)
Nikoś cudowny gość, jolek ty mu takich babskich czapek nie zakładaj, patrz jak chłopak cierpi, jak chcesz mieć córkę to do łóżka do męża, może wam się w końcu uda wyrzeźbić córkę :-):-):-)
lajfik nadal twierdzę, że wolę cię w starej prostej fryzurze:-p:-p:-p, a mała ma oczy i wzrok taty
resztę dzieci widziałam, ale nie pamiętam już no i to jest powód dla jakiego nie lubię komentować zdjęć bo o połowie zapominam :-p:-p:-p

Potwierdzam, że naprawdę nasze lutowe dzieciaczki są śliczne- bez wyjątku ( mamy tez niczego sobie ;-):tak:)
Niko to prawdziwy facet!!mama- wkurzyłaś go babską czapą! Bosko

Ewelinka, Szczęśliwa- zdjęcia mam na naszym serwerze- małżon pyta jakiego macie dostawce- moze jakiś konflikt jest :cool:
aga221122 ja tam dobrze zakonserwowana jestem :-p:-pA propos małej cholery- moja corcia też ziółko będzie , akcje u nas identycznie jak u Juranda! Pasowali by !!

Ostatnia edycja:
Miłoszek wygląda na bardzo grzecznego chłopca :) i jest śliczniutki.:-)

jolek, bierz się za sprzedaż czapek, są śliczne i dorobisz do domowego budżetu przy okazji.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry