reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Foteliki-kiedy wyjąć zagłówek, kiedy zmienić na większy

Z tego co wiem dziecko powinno jeżdźić jak najdłużej tyłem. Zmienić na większy jeśli zaczyna wystawać głowa. A jeśli możesz zamonatowac tyłem nowy to ja bym zamontowała tyłem. A mozna wiedziec jaki to fotelik.

reklama
Z tego co wiem dziecko powinno jeżdźić jak najdłużej tyłem. Zmienić na większy jeśli zaczyna wystawać głowa. A jeśli możesz zamonatowac tyłem nowy to ja bym zamontowała tyłem. A mozna wiedziec jaki to fotelik.

Ewula wiedzieć można ale ja sama nie mam pojęcia co to za firma ;-) Dostałam go po chrześniaku męża. Wygląda na całkiem solidny. Jest na nim napisane SENA - może to firma :confused:

mysz ja myslałam o takim chicco, bo dosc tani. chciałam wczesniej maxi cosi tobi, ale jak zobaczyłam ceny to dziękuję.i nie wiem co o tym chicco myslec. czy to dobry jest? wiesz jak wychodzi w testach?

szerlock - z tego co widze to wychodzi w testach calkiem dobrze - mozen ie tak dobrze jak Maxi Cosi, no ale mimo to zdecydowalismy sie i nie zalujemy poki co :-)
Zreszta zerknij sama
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa

Postanowilismy ze MaxiCosi kupimy jako fotelik nastepny (pewnie juz calkiem niedlugo jak Jasio bedzie rosl nadal w takim tempie...:szok:) ma tez lekko odchylane oparcie :-)
Maxi Cosi Rodi XR nowy rewelacyjny fotelik od SS (296229782) - Aukcje internetowe Allegro

My jeszcze jesteśmy w naszym starym chicco ( tym od urodzenia, ale myślę, że już za niedługo czeka nas zmiana, jeszcze udaje się nam tak wsadzać Zu, że główka jej nie wystaje.

Szerlock- słyszałam, że Chicco wypada całkiem dobrze w testach ( oczywiście nie wspomnę o Maxi Cosi, bo lepszych nie ma jeżeli chodzi o gwarancję bezpieczeństwa- ponoć;-))

A my dalej tyłem i dalej nie mamy nowego bo mamausia i tatuś jeszcze nie podjęli decyzji.

reklama
ewula - my tez jeszcze tylem - nowy fotelik czeka grzecznie na swoja kolej :tak:
Poki co Jasio jako tako miesci sie w starym no i teraz to bedzie rzadko autem jezdzil wiec mysle ze jeszcze z miesiac wytrzyma.

Do góry