reklama
Z tego co wiem dziecko powinno jeżdźić jak najdłużej tyłem. Zmienić na większy jeśli zaczyna wystawać głowa. A jeśli możesz zamonatowac tyłem nowy to ja bym zamontowała tyłem. A mozna wiedziec jaki to fotelik.
Ewula wiedzieć można ale ja sama nie mam pojęcia co to za firma ;-) Dostałam go po chrześniaku męża. Wygląda na całkiem solidny. Jest na nim napisane SENA - może to firma
mysz1978
Fanka BB :)
ewula - na Allegro zamawialismy nasz :-)Zamawialiście go na allegro?
FOTELIK CHICCO KEY-1 X-PLUS 9-18 kg Kol. MANHATTAN (298913082) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko u nas byl jeszcze o 10zl tanszy... choc u tego sprzedawcy i tak sie oplaca :-)
mysz1978
szerlock - z tego co widze to wychodzi w testach calkiem dobrze - mozen ie tak dobrze jak Maxi Cosi, no ale mimo to zdecydowalismy sie i nie zalujemy poki co :-)
Zreszta zerknij sama
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa
Postanowilismy ze MaxiCosi kupimy jako fotelik nastepny (pewnie juz calkiem niedlugo jak Jasio bedzie rosl nadal w takim tempie...) ma tez lekko odchylane oparcie :-)
Maxi Cosi Rodi XR nowy rewelacyjny fotelik od SS (296229782) - Aukcje internetowe Allegro
Zreszta zerknij sama
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa
Postanowilismy ze MaxiCosi kupimy jako fotelik nastepny (pewnie juz calkiem niedlugo jak Jasio bedzie rosl nadal w takim tempie...) ma tez lekko odchylane oparcie :-)
Maxi Cosi Rodi XR nowy rewelacyjny fotelik od SS (296229782) - Aukcje internetowe Allegro
Gaal
My jeszcze jesteśmy w naszym starym chicco ( tym od urodzenia, ale myślę, że już za niedługo czeka nas zmiana, jeszcze udaje się nam tak wsadzać Zu, że główka jej nie wystaje.
Szerlock- słyszałam, że Chicco wypada całkiem dobrze w testach ( oczywiście nie wspomnę o Maxi Cosi, bo lepszych nie ma jeżeli chodzi o gwarancję bezpieczeństwa- ponoć;-))
Szerlock- słyszałam, że Chicco wypada całkiem dobrze w testach ( oczywiście nie wspomnę o Maxi Cosi, bo lepszych nie ma jeżeli chodzi o gwarancję bezpieczeństwa- ponoć;-))
reklama
Podziel się: