reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotelik samochodowy

Ewelina271990

Fanka BB :)
Synek ma 6 miesięcy i 10 kg nosidełko, które mamy już jest mu za małe.Czy mogę wymienić już na inny fotelik.?Jak tak to jaki?

reklama
aa 6m-cy, no to nosidełko do większego limitu kg. Nie wiem czemu przeczytałam, że ma 10 m-cy. Coś kojarzę że maxi cosi jest do 13kg. Mi się podobał w sklepiej klippan kiss ale na naszego za wąski byłby.

Zaczyna siadać z nosidełka już i nogi wystają.Tak wyjęta jest wkładka.Myslalam nad fotelikiem samochodowym 9-18kg tyłem do kierunku jazdy

Hej. Zerknij sobie na stronke o fotelikach
Link do: Foteliki dla niemowlaków – kiedy zmienić fotelik na większy?
W skrócie dziecko albo przekracza 13kg, albo konczy roczek. Nogi moga wystawac, natomiast zwraca sie uwage na glowe aby nie wystawala poza krawedz :) wg zalecen Zima powinno dziecko przewozic sie w dostosowanym spiworku do fotelika, badz bez kurtek/kombinezonow itp. Tak aby pasy mogly swobodnie i bezpiecznie zapiac Malucha. :)

Kupowaliśmy dla córki drugi fotelik w sklepie fotelik.info. córka wazy 10 kg, ma ponad rok i dopiero teraz zmienialismy fotelik. Tam panowie dobierają i mówią, że nie było potrzeby wczesniej. i nowy fotelik też sprawia wrażenie "ciasnego",bo ma w ten sposób chronić dziecko. Ważne, żeby nie przekroczyć wagi, głowa nie wystawała, a szelki wychodziły zza ramion.

reklama
Do góry