mamaelaela
Fanka BB :)
Już od dawna mamy fotelik maxi cosi. Taki z boczną ochroną główki. Jeździmy w długie trasy i się sprawdza [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też siedział w swoim foteliku przed zakupem właśnie dlatego nie chciałam zamawiać przez internet żeby mały wcześniej w nim usiadł. Tzn kupiliśmy przez internet ale wcześniej obejrzeliśmy w sklepie w naszym mieścieMy mamy recaro young hero, 9-36. Fajnie trzyma głowę, nawet jak córka przysnie na siedząco. Nas przekonało to jak córka w nim siedziała był jak dopasowany do niej. Więc może jednak warto wybrać się z maluchem mimo że to 150km.
Fotelik za 150 zl z testami adac i plus tylem no chyba Ci sie cos pomylilo bo on kosztuje ponad 800...polecam grupę sa tam specjaliściJak nie jak tak i to przy niewielkim nadwyrężeniu budżetu, za 150 zł można mieć nie tylko dobry fotel tyłem do kierunku jazdy, ale także potwierdzony szwedzkim Test Plusem - Babysafe Akita. Czasami wystarczy się rozejrzeń i naprawdę nie trzeba wydawać majątku na bezpieczny fotelik dla dziecka.
A to wybacz dawno już ten watek byl i przeczytałam tylko ta jedna wypowiedź i myślałam ze po prostu sie pomylila z ta 1Myślę, że MłodaGosia trochę źle napisała, ale raczej nie trudno było się domyślić, że chodzi jej o poniesienie budżetu o 150 zł. Ja w każdym razie się domyśliłam
Niby tak dobry fotelik przodem ale ogladalam filmy u specjalistów w tej dziedzinie tylem pl i jest ogromna roznica podczad wypadku jesli dziecko jedzie tylem nawet nie ma o czym mowic..ahh te dzieciDziewczyny nie chodziło tu głównie o koszty bo dużej różnicy nie ma ale po prostu bałam się fotelika tyłem [emoji53] mój mały jest jaki jest...to wyjątkowy egzemplarz i buntował się już w tym starym foteliku, chciał jechać jak my. Komfort psychiczny w czasie jazdy również jest ważny