tysia19969
Zaciekawiona BB
Potrzebuje porady odnośnie fotelika samochodowego 9-36kg. Mamy ograniczony budżet bo tylko 200 zł. Co w tej cenie możemy kupić dla córki i jak z opiniami. Polećcie coś. Dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A
jaki mialas dla noworodka?
Ja sie zastanawiam nad maxi cosi citi, bo nie mam za duzo pieniedzy, a nie chce byle czego.Dla dwóch synów miałam Maxi Cosi Pebble, niestety już się przeterminował i jest sfatygowany, dlatego wątpię aby był bezpieczny.
Dla córeczki tez planuje kupić jakiś MC, ale jeszcze nie wiem jaki, zapewne zdam się na fotelikowego Guru - Martę Istelska z tyłem.pl. Wolałabym coś tańszego niż Pebble Plus, bo czeka mnie wymiana auta.
Ja sie zastanawiam nad maxi cosi citi, bo nie mam za duzo pieniedzy, a nie chce byle czego.
Oczywiscie, ze pojade z samochoxem I dopasuje.Sadze że będzie ok, ale najlepiej dopasować do auta.
A co sądzicie o marce "coto baby" Odnośnie fotelików 9-36kg?