reklama
K@si@
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
No właśnie, mam ten sam problem, nie wiem czy mogę ufarbować włosy. Tylko ja zawsze rozjaśniałam pasemka, ostatnio jak byłam u fryzjera się podciąć, to włśnie rozmawiałam na ten temat. Babka powiedział mi, że ona w ciąży robiła wszystko, farbowała, rozjaśniała, więc nie widzi przeciwskazań. No ale nie dla każdego wszystko jest dobre. Farby i rozaśniacze to silne środki, nie dość, że działają na skórę głowy to jeszcze wdycha się okropne opary. Więc sama nie wiem, a też musiałabym już coś zrobić.
kanga_aga
Fanka BB :)
Jeżęli farbujecie farbami nowej generacji bez amoniaków i innych tego typu śmierdzideł generalnie nie ma przeciwskazań - ale lepiej robić pasemka ( z odrostem koło 0,5 cm niż od samej skóry farbować..
od siebie dodam, że i w poprzedniej ciąży i teraz moje hormony spowodowały, że farba się nie przyjmuje. .. U wielu kobitek tak wlasnie jest.,
od siebie dodam, że i w poprzedniej ciąży i teraz moje hormony spowodowały, że farba się nie przyjmuje. .. U wielu kobitek tak wlasnie jest.,
a ja robie sobie pasemka albo balejaz , normalnie u fryzjera , lekarz nie mial zadnych przeciwskazan ;D a ja uwielbiam chodzic do mojej fryzjerki , zawsze herbatka i oczywiscie pogaduchy , moj G. jak mu mowie , ze ide do fryzjera to zawsze pyta czy wroce dzisiaj :
K@si@
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ja też w końcu zdecydowałam się zrobić coś z tymi moimi odrostami, coś czyli pasemka. Doszłam do wniosku, że w tym przypadku rozjaśniacz nie dotyka skóry głowy, zapachu jakiegoś nieprzyjemnego też nie ma, więc nie powinno to zaszkodzić dziecku
reklama