reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Farbowanie włosów w ciąży...

Dla mnie to chyba czerwone jajeczko jako kolczyki i rzeżucha bordo na głowę w ramach peruki bo mi termin na Wielkanoc wychodzi. Skup się i wymyśl coś sexi dla ciężarówek okołowielkanocnych:-p

reklama
skup się, ... skup się ... jeszcze mi coś wyleci po tym stanie skupienia :confused: i co to będzie ???
strój królika to nie łaska ???? puchate uszki, puchaty ogonek ... fiutro na zielono pociagnąć farbą jajeczną i już ...

Eee... Jeszcze wezma film z porodu za reklamowke Playboya... Tematyka swiat wszelakich jakos malo uniwersalna jest. Chcialbybysie od razu inaczej na Gwiazdke, inaczej na Wielkanoc... A na Zielone Swiatki co? Galazka w dupke?? Fryzurki mialy byc!:crazy:

Myślisz, że króliczka nie można ufryzować??? takoż samo mozna go ufarbować i wracamy do meritum sprawy....

laski wracać na mamuśki.pl i to zaraz bo mam już rozdwojenie jaźni :-)choć w tym wieku to nawet dobrze chyba

dla wszystkich ciężarnych które tu wejdą:

farbować ile wlezie i być sexy dla tatusiów!

do siebie laski już wracać, do siebie hahahaha

farbować, farbować- ja w ciązy farbowałam jakieś 8 razy i nikomu nic się nie stało, ani mi ani Małej. Chociaż teściowa mówiła, że urodzi się "ryża" Kolejny mit obalony- urodziła się czarna :p

Witam ja pierwszy raz na tym wątku
Dziewczyny powiedzcie mi to mozna sie farbowac w ciaży czy nie za bardzo czy lepiej zapyta gina ?? bo słyszałam ze nie mozna potem ze mozna i już sama nic nie wiem :|:eek:

Agagu farbuj ile wlezie bylebyś czuła się ładna, zadbana i elekgancka. Mity związane z farbowaniem dotyczyły czasów, gdy u fryzjera albo się wyszło z pomalowanymi kłakami ałbo łysa, bo wtedy farby wypalały i zżerały owłosienie:))) ale to było 30 lat temu więc spokojnie kładź kolor na głowę i czuj się piękna:))))

reklama
Agagu nie farbuj !!! W żadnym wypadku !!! nie daj boże pasemka - istnieją poważne dowody naukowe że dziecko wyjdzie w paski !!! no i unikaj czarnej i rudej farby ... no chyba że jesteś brunetką albo rudzielcem ...
Kobieta w ciąży ma być naturalna i jeść za dwóch ... Ciąża sama ją wyjątkowo zdobi a nie jakieś farby ... Także Anko TY ;-) nie namawiaj do złego :-p

Do góry