reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Farbowanie włosów w ciąży...

Dla mnie to chyba czerwone jajeczko jako kolczyki i rzeżucha bordo na głowę w ramach peruki bo mi termin na Wielkanoc wychodzi. Skup się i wymyśl coś sexi dla ciężarówek okołowielkanocnych:-p

reklama
skup się, ... skup się ... jeszcze mi coś wyleci po tym stanie skupienia :confused: i co to będzie ???
strój królika to nie łaska ???? puchate uszki, puchaty ogonek ... fiutro na zielono pociagnąć farbą jajeczną i już ...

Eee... Jeszcze wezma film z porodu za reklamowke Playboya... Tematyka swiat wszelakich jakos malo uniwersalna jest. Chcialbybysie od razu inaczej na Gwiazdke, inaczej na Wielkanoc... A na Zielone Swiatki co? Galazka w dupke?? Fryzurki mialy byc!:crazy:

Myślisz, że króliczka nie można ufryzować??? takoż samo mozna go ufarbować i wracamy do meritum sprawy....

laski wracać na mamuśki.pl i to zaraz bo mam już rozdwojenie jaźni :-)choć w tym wieku to nawet dobrze chyba

dla wszystkich ciężarnych które tu wejdą:

farbować ile wlezie i być sexy dla tatusiów!

do siebie laski już wracać, do siebie hahahaha

farbować, farbować- ja w ciązy farbowałam jakieś 8 razy i nikomu nic się nie stało, ani mi ani Małej. Chociaż teściowa mówiła, że urodzi się "ryża" Kolejny mit obalony- urodziła się czarna :p

Witam ja pierwszy raz na tym wątku
Dziewczyny powiedzcie mi to mozna sie farbowac w ciaży czy nie za bardzo czy lepiej zapyta gina ?? bo słyszałam ze nie mozna potem ze mozna i już sama nic nie wiem :|:eek:

Agagu farbuj ile wlezie bylebyś czuła się ładna, zadbana i elekgancka. Mity związane z farbowaniem dotyczyły czasów, gdy u fryzjera albo się wyszło z pomalowanymi kłakami ałbo łysa, bo wtedy farby wypalały i zżerały owłosienie:))) ale to było 30 lat temu więc spokojnie kładź kolor na głowę i czuj się piękna:))))

reklama
Agagu nie farbuj !!! W żadnym wypadku !!! nie daj boże pasemka - istnieją poważne dowody naukowe że dziecko wyjdzie w paski !!! no i unikaj czarnej i rudej farby ... no chyba że jesteś brunetką albo rudzielcem ...
Kobieta w ciąży ma być naturalna i jeść za dwóch ... Ciąża sama ją wyjątkowo zdobi a nie jakieś farby ... Także Anko TY ;-) nie namawiaj do złego :-p

Do góry