reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Farbowanie włosów w ciąży...

reklama
najłatwiej ... WARIATKI ... a gdzie konstruktywna krytyka ... dobre słowo ... no gdzie :-(
Ty Basiu zawsze możesz sobie peruczkę na szydełku zrobić ... albo czapeczkę :-)
Może będziesz robiłą czapeczki do porodu ... :-p

Zazdroszczę Wam, nie potrafię kompletnie dziergać a wkrętarką to najwyżej mogę sobie dziurkę w "nosie" powiększyć, to jedyny sprzęt jaki obsługuję:(
Basia zamiast tej torebki zrobiłabyś mi coś gustownego do porodu? Masz teraz duuuuuzo czasu;-) Muszę ślicznie wyglądac na stole operacyjnym, bo zestresuję się jeszcze bardziej a tak... marzy mi się peruczka w niebieskim kolorku z takimi świecącymi klejnocikami nad uszami:))))

Muszę coś wymyślić, myślicie, że takie peruczki do porodu dobrze by szły? To dorobić można ;) Z Kłaczkiem firmę założymy.
A mnie ozdabianie do porodu ominęło... ależ ja okropnie na tym stole musiałam wyglądać:szok:

Dlatego nie miałaś sesji zdjęciowej na stole:-D Biznes niezły tylko porzuć torebkę na rzecz zarobku:)))

Popadam w kompleksy... Taka jestem... nieufarbowana, nie ostrzyzona i nawet turbanu nie mam. Dziewczyny, a jakby walnac gustowne dredy, to moze by styklo? Chociaz... Po porodzie to i tak sie wyglada jakby sie mialo dredy... Ale czerwone dredy na glowie ladnie by sie komponowaly z kolorytem sytuacji, c'nie?

reklama
to może czapeczka mikołajkowa i mikołajkowy kubraczek :-) są czerwone :-p i takie świateczne klimaty się wprowadzi od razu ... :-p

Do góry