Beta 751.9 dzisiaj wyniki z powtórki czy dobrze przyrasta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki byl 1 wynik ?? Bo nie widzę postu z pierwszym wynikiem ? I po ilu godzinach robiłaś?Beta 751.9 dzisiaj wyniki z powtórki czy dobrze przyrasta
To pierwszy wynik, dzisiaj robiłam drugi po 48 godzinach wyniki wieczoremA jaki byl 1 wynik ?? Bo nie widzę postu z pierwszym wynikiem ? I po ilu godzinach robiłaś?
No to dopiero wtedy będzie wiadomo czy ok przyrastaTo pierwszy wynik, dzisiaj robiłam drugi po 48 godzinach wyniki wieczorem
Bardzo ładniePierwszy wynik 751,9 po 48 godzinach 1623.0
Na wizytę najlepiej kolo 6/7 tc ,ale jeśli wcześniej poronilas ,to może warto wcześniej sie udaćCiesze się bardzo chociaż po doświadczeniach niestety z pierwszej ciąży kiedy poroniłam staram się myśleć racjonalnie. To teraz pora umówić się na wizytę
Gratulacje!Ciesze się bardzo chociaż po doświadczeniach niestety z pierwszej ciąży kiedy poroniłam staram się myśleć racjonalnie. To teraz pora umówić się na wizytę