reklama
Laurie
Fanka BB :)
również polecam też stosujemyPróbowałaś użyć katetera? Mojemu synkowi przynosi to ogromną ulgę i pomaga w zrobieniu kupy
Malinowa_chmurka
Mi się wydaje że te masaże i termfoforek nic nie dają ;( A dlaczego odstawiacie D3?U nas 3 tygodniowy noworodek i ten sam problem. Podajemy Espumisan 40 co 3 godziny 4 kropelki , od dzisiaj Delikol próbujemy, Biogaie. Na kilka dni w odstawkę D3. Poza tym masaże, termoforek, tulenie , leżenie na brzuszku .
Karmię piersią.
lady_in_blue
Niektóre dzieci tak reagują na niektóre witaminy D. Nieraz wystarczy zmienić witaminę i jest lepiej. Ale możesz zacząć od odstawienia na kilka dni i zobaczyc czy jest jakaś różnica.Mi się wydaje że te masaże i termfoforek nic nie dają ;( A dlaczego odstawiacie D3?
Malinowa_chmurka
Nie wiedzialam nawet że cos takiego istnieje, dzięki - sprawdzimy!Próbowałaś użyć katetera? Mojemu synkowi przynosi to ogromną ulgę i pomaga w zrobieniu kupy
Azi93
Oo u nas był też problem, po odstawieniu było ok. Zmieniliśmy juvit na devikapNie wiedzialam nawet że cos takiego istnieje, dzięki - sprawdzimy!
Laurie
A po jakim czasie była różnica ? Bo u nas 3 dzień i bez różnicy póki coOo u nas był też problem, po odstawieniu było ok. Zmieniliśmy juvit na devikap
Laurie
a masujesz na goły brzuszek z oliwka ? Ja tak robię i przynajmniej na czas masażu dziecko ma chwilę ulgi, ale wiadomo za długo też nie można masowaćMi się wydaje że te masaże i termfoforek nic nie dają ;( A dlaczego odstawiacie D3?
Azi93
3 lub 4 dzień po odstawieniu było lepiej. Chyba po tygodniu od odstawienia juvitu zaczęliśmy dawać devikap i było ok. I nauczyliśmy się dawać rano a nie wieczorem chociaż nie wiem czy to ma jakieś znaczenieOo u nas był też problem, po odstawieniu było ok. Zmieniliśmy juvit na devikap
reklama
Malinowa_chmurka
Nie, masowaliśmy tak normalnie przez ubranko, albo na sucho przy przewijaniu. Sprobuje z oliwkąa masujesz na goły brzuszek z oliwka ? Ja tak robię i przynajmniej na czas masażu dziecko ma chwilę ulgi, ale wiadomo za długo też nie można masować
Podziel się: