reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Endometrioza 4 stopnia głeboko naciekająca

Cześć :)
Jestem nowa na forum.
Stwierdzono u mnie endo 4 stopnia
Staram sie o ciążę od roku.
Czy ktoraś z was podzieli sie swoją historia i jest w tej samej sytuacji co ja?
Udało wam sie zajść w ciąże naturalnie po laparoskopii czy zdecydowałyście sie nad invitro?
Co prawda mam 25 lat dopiero i jeszcze wiem ze duzo przedemna jednak ta endometrioza mnie podłamała i nie wiem czy liczyć na cud i próbować naturalnie czy korzystac z invitro.
Dzięki z góry za odpowiedzi :)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć :)
Jestem nowa na forum.
Stwierdzono u mnie endo 4 stopnia
Staram sie o ciążę od roku.
Czy ktoraś z was podzieli sie swoją historia i jest w tej samej sytuacji co ja?
Udało wam sie zajść w ciąże naturalnie po laparoskopii czy zdecydowałyście sie nad invitro?
Co prawda mam 25 lat dopiero i jeszcze wiem ze duzo przedemna jednak ta endometrioza mnie podłamała i nie wiem czy liczyć na cud i próbować naturalnie czy korzystac z invitro.
Dzięki z góry za odpowiedzi :)
Udało się i to bardzo szybko. Też 4.stopień. Lekarze mówili że nie ma szans. Psychika działa cuda. Na luzie próbujcie i się uda

Do góry