Jeślimogę to poproszę o książkę kucharską. Mam 5-mieisęczną córeczkę Agusię. ma skazę białkową. Mo adres a_martyniec@buziaczek.pl
reklama
Jeśli można to również poproszę o przepisy dla maluszka. Mamy co prawda trochę czasu jeszcze, ale lepiej być przygotowanym zawczasu. Kontakt: magi.w@wp.pl Wielkie dzięki z góry
ja też bardzo proszę jeśli to nadal aktualne mendziorka@tlen.pl i z góry bardzo dizękuje!!! ;D pozdrawiam
Hej,ja tez poproszę jeśli można.Z góry wielkie dzięki. mój mail: rytwinska@wp.pl
Witaj Słowiczku
Watek bardzo stary ale wciaz aktualny. Moze powinnas zamiescic ksiazke kucharska jako osobny plik i kazdu zainteresowany sam by sobie sciagal, bo Ty juz chyba masz dosc wysylania? Przepraszam ze i ja Cie o to pomecze ale mnie rowniez przydadza sie ciekawe przepisy bo zaczynam wprowadzac nowe dania do menu mojego Szkraba. Moj mail m_bielunska@o2.pl. z gory bardzo dziekuje
Watek bardzo stary ale wciaz aktualny. Moze powinnas zamiescic ksiazke kucharska jako osobny plik i kazdu zainteresowany sam by sobie sciagal, bo Ty juz chyba masz dosc wysylania? Przepraszam ze i ja Cie o to pomecze ale mnie rowniez przydadza sie ciekawe przepisy bo zaczynam wprowadzac nowe dania do menu mojego Szkraba. Moj mail m_bielunska@o2.pl. z gory bardzo dziekuje
Teddy
Październikowa mać
reklama
Ja tez bym prosila o tego e-booka jesli mozna : loves@o2.pl
Podziel się: